Παρουσίαση του X Factor και της νέας κριτικής επιτροπής
Showbiz

Παρουσίαση του X Factor και της νέας κριτικής επιτροπής

To “Τhe X Factor” επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με νέα κριτική επιτροπή. 

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά με λάμψη, χορό και τραγούδι έγινε χθες το βράδυ η παρουσίαση της νέας επιτροπής, στο Salon de Bricolage στο Κολωνάκι.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας είναι έτοιμοι ν’ ανακαλύψουν τους πιο ξεχωριστούς και ταλαντούχους από τους οποίους θα προκύψει το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού: την παρουσίαση των live του επιτυχημένου μουσικού talent show “The X Factor 2”. Μεγάλος πρωταγωνιστής και στη χθεσινή λαμπερή βραδιά, ο Σάκης Ρουβάς υποδέχθηκε τους νικητές του πρώτου “The X Factor” και αγκάλιασε τη νέα κριτική επιτροπή. Στα backstage θα βρίσκεται και πάλι η εντυπωσιακή Ευαγγελία Αραβανή. Το παρών έδωσε και ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, ένα εξαιρετικό στέλεχος της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η διάθεση ιδιαίτερα ανεβασμένη με την διευθύντρια επικοινωνίας του ομίλου Δώρα Γιαννακάκη, την διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη, και τον εμπορικό διευθυντή του σταθμού Γιάννη Σφακιανάκη να υποδέχονται τους συντελεστές του “The X Factor 2”, τους δημοσιογράφους, αλλά και τους χορηγούς. Έκπληξη της βραδιάς ήταν η τούρτα που έγραφε «Όσο ζω Μαζώ», με το Γιώργο Μαζωνάκη να σβήνει τα γενέθλιά κεράκια.

Στη σκηνή ανέβηκε ο νικητής του περσινού “X Factor” Ανδρέας Λέοντας, αλλά και οι φιναλίστ Ίαν Στρατής, Τάνια Μπρεάζου και ο Παναγιώτης Πάλλης από τους “Stereo Soul”, που ερμήνευσαν γνωστά αλλά και δικά τους κομμάτια. Η μουσική κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τους παρευρισκόμενους να χορεύουν διαρκώς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved