Φάνης Μουρατίδης: «Όταν αγαπάς κάτι, οραματίζεσαι γι' αυτό, δεν κατεβάζεις τα χέρια»
Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: «Όταν αγαπάς κάτι, οραματίζεσαι γι' αυτό, δεν κατεβάζεις τα χέρια»

Μπαμπάς δύο αγοριών και σύζυγος της ηθοποιού Αννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, ο Φάνης Μουρατίδης θεωρεί ότι ο ρόλος της οικογένειας είναι -αν μη τι άλλο- καταλυτικός. 

«Για μένα η οικογένεια είναι πηγή δύναμης. Αυτό που προσπαθώ να κάνω με τα παιδιά μου είναι να παραδειγματίζονται από το περιβάλλον και να έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Για μένα παράδειγμα σημαντικό είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο άνθρωπος αγάπησε και αγαπάει το μπάσκετ. Οραματίστηκε τον εαυτό του και αγωνίστηκε, πάλεψε γι' αυτό και βρέθηκε εκεί που βρέθηκε δίχως όμως να ξεχάσει τη σημαία. Σε άλλες εποχές αυτό ίσως να μη σήμαινε τίποτα, όμως σήμερα, σε μια χώρα που βάλλεται από παντού, έχει ιδιαίτερη σημασία. Χαίρομαι και γι' αυτή τη μάνα και τον πατέρα που έκαναν τόσες θυσίες για να δουν το παιδί τους να φτάνει εκεί» τόνισε στο Big Fish.

Το κλειδί για τον Φάνη σε όλα είναι η αγάπη.

«Όταν αγαπάς κάτι, οραματίζεσαι γι' αυτό, δεν κατεβάζεις τα χέρια. Είσαι αφοσιωμένος ό,τι και να γίνει. Ακόμη κι αν επιμένουν να μας κατηγορούν, εμείς οι Έλληνες είμαστε ο πιο χαρισματικός λαός του κόσμου. Ευέλικτοι, γρήγοροι, ξεχωριστοί, έξυπνοι. Είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας και προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Είναι σαν να θες να πείσεις ένα ροτβάιλερ ότι είναι πεκινουά. Δεν γίνεται αυτό. Υπάρχουν πολλοί ικανοί άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα. Βλέπω κι αυτό το θαύμα στην Αρχαία Ελεύθερνα... Πού αλλού στον κόσμο γίνονται αυτά;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved