Νικολέττα Ράλλη: «Στην πόλη αυτή ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις πολύ οικεία»
Showbiz

Νικολέττα Ράλλη: «Στην πόλη αυτή ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις πολύ οικεία»

Για τα πήγαινε - έλα της στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νικολέτα Ράλλη

«Πηγαινοέρχομαι γιατί, εκτός από την εκπομπή, στην Αθήνα έχω τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω με τον Λουκά Φωτόπουλο και το blog μου στο queen.gr. Να σου πω το πρόγραμμα μου; Δευτέρα παίρνω το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και Παρασκευή πίσω στην Αθήνα. Ξέρω όλα τα κορίτσια στο αεροδρόμιο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο. Αλλά γενικά δεν το βάζω ποτέ κάτω. Είμαι ειδική περίπτωση».

Οι φίλες της τη ζήλευαν γιατί μέχρι πρότινος διέμενε μόνιμα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Εκείνη, όμως, έπαιρνε τους δρόμους γιατί δεν άντεχε να γυρίζει σε ένα άδειο σωμάτιο.

«Οι φίλες μου, ειδικά όσες είναι παντρεμένες με παιδιά, μου έλεγαν πόσο ωραία είναι. Τρελές! Το ξενοδοχείο δεν είναι σε καμία περίπτωση το σπίτι σου. Εγώ θέλω να κάτσω κάπου. Ημουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους, τι να έκανα σ' ένα άδειο δωμάτιο;»,

Έχει κάνει φίλους στη Θεσσαλονίκη; «Πολλούς φίλους. Καταρχάς κάνουμε παρέα με τα παιδιά από την εκπομπή Γενικά όμως στην πόλη αυτή ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις πολύ οικεία. Έρχεται και σου μιλάει, σχολιάζει την εκπομπή... Με έχει εντυπωσιάσει όμως ότι η εκπομπή έχει κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση και στην Αθήνα. Δεν σου λέω για τη γειτονιά μου που έχω ορκισμένο φαν κλαμπ. Εκεί η φάση είναι: 'Τκόρτσος' Η μαγκούρα στη Βουλή"», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved