Λίνα Σακκά:  «Έχω τιμήσει τους συντρόφους μου και τις στιγμές που περάσαμε μαζί»
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Έχω τιμήσει τους συντρόφους μου και τις στιγμές που περάσαμε μαζί»

Για το ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της αλλά και πόσο αυτό δυσκολεύει από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λίνα Σακκά.

Η συντροφικότητα τι ρόλο παίζει στη ζωή σου, δυσκολεύουν τα πράγματα μ' ένα παιδί;

«Δεν τα βιώνω τόσο δύσκολα, έφερα το παιδί μου στη ζωή και το χαίρομαι, αισθάνομαι ότι μεγαλώνουμε μαζί με το παιδί μου, όχι ότι μεγαλώνω το παιδί. Είμαστε ομάδα, μαζί κάνουμε τις δουλειές μας, έχουμε την επικοινωνία μας στο σπίτι, μια χαρά. Από την πλευρά την ερωτική, είναι στιγμές που το σκέφτομαι μ' έναν τρόπο, αλλά θεωρώ ότι αυτά σε βρίσκουν, γίνεται την κατάλληλη στιγμή κι έχω τέτοια εμπιστοσύνη στη ροή των πραγμάτων, που, όταν είμαι έτοιμη, θα το βιώσω άνετα»

Αυτό σημαίνει ότι τώρα έχεις αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού και δεν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σου;

«Έχω αφοσιωθεί στη δουλειά μου, στο παιδί μου, σε κάτι άλλο που θέλω να κάνω σε σχέση με τα επαγγελματικά μου. Αν διαφοροποιηθεί κάπως και με εκπλήξει ευχάριστα, εννοείται ότι θα γίνει κι εκείνο μέρος της ζωής μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι μία φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας. Εχω ζήσει πολύ σπουδαίες και σημαντικές στιγμές, μέσα από τον ερωτά μου με όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή μου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ως μικρό ή μεγάλο έρωτα της ζωής μου. Έχω τιμήσει τους συντρόφους μου και τις στιγμές που περάσαμε μαζί.

Αφήνω το περιθώριο στη ζωή να με εκπλήξει ευχάριστα μ' έναν ακόμα μεγαλύτερο έρωτα. Ο γιος μου είναι ο γιος μου, δεν είναι έρωτας, είναι αγάπη, το απόλυτο δόσιμο, η απόλυτη σύνδεση, αλλά ο έρωτας πρέπει να είναι με άλλους, όχι με τους γιους μας. Μαμάδες, προσέξτε καλά... μαμάδες που θεωρούν τους γιους τους έρωτες και καταστρέφουν τα παιδιά τους. Ο γιος μας είναι έρωτας κάποιας άλλης, όχι ο δικός μας», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved