Νέλλη Γκίνη: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα»
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: «Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα»

Η Νέλλη Γκίνη σε συνέντευξή της μίλησε για τον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της.

Παίζει ρόλο όμως και το γεγονός πως κι εσύ δεν ήσουν ποτέ κακιά, αντίζηλη. Δεν έκανες ίντριγκες. Δεν θα πούλαγες ποτέ τον εαυτό σου για κάτι. Δεν ήσουνα μια θεατρίνα. Είχες και συνεργασίες και σε μεγάλες πίστες.

Είχα την τιμή να υπηρετήσω την πίστα, το θέατρο και την τηλεόραση δίπλα σε κολοσσούς. Ιερά τέρατα όπως συνηθίζεται να λένε.

Δεν ήσουν όμως ο άνθρωπος της ίντριγκας, του προβλήματος. Δεν σ’ έβλεπε ο άλλος ανταγωνιστικά.

Δεν μ’ ενδιέφεραν όλα αυτά. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα και χρόνο να τα σκεφτώ όλα αυτά. Όταν είχα γύρισμα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, μετά θέατρο και μετά στο κέντρο, ούτε δική μου ζωή είχα. Η δική μου ζωή ήταν από τις 3.30 μέχρι τις 7.30. Το φαντάζεσαι; Ήταν οι δικές μου ώρες που θα μπορούσα να διαθέσω και σε μια σχέση. Να έχω μια επαφή, έκτος από το τηλέφωνο.

Αυτό σε δυσκόλεψε στο να έχεις κάποιον σύντροφο στη ζωή σου και να μην είσαι μόνη σου;

Πολύ, κι έφταιγα μόνον εγώ. Δεν φταίγανε εκείνοι. Από σύμπτωση ή από επιλογή, είχα πολύ ωραίους ανθρώπους δίπλα μου. Τους οποίους στα ίσα σου λέω πως επέλεγα. Κάθε γυναίκα επιλέγει το αρσενικό. Τα αρσενικά αρσενικά, το λένε αυτό. «Παιδιά, μην είστε βλάκες. Οι γυναίκες μας επιλέγουν». Κι αυτή είναι μεγάλη αλήθεια. Επέλεγα. Κι από τη στιγμή που επέλεγα, σήμαινε πως μ' ενδιέφερε αυτό; ο άνθρωπος. Ήμουν ερωτευμένη ή καψούρα, όσο κι αν κράταγε αυτή η σχέση. Μια ώρα; Δυο μέρες; Πέντε χρόνια; Ήταν πέρα για πέρα αλήθεια. Αυτές οι ώρες κι ίσως αυτό με κράτησε, είχαν τεράστια αλήθεια.

Τον ζούσες τον έρωτα; Είσαι χορτασμένη;

Πολύ. Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Έχω κάνει τις απόλυτες τρέλες, έχω ζήσει, με λίγα λόγια, σαν ένας υγιής άνθρωπος. Ανάλογα με την ηλικία που ήμουν. Μετά τα πενήντα έζησα έναν πάρα πολύ ωραίο έρωτα, η οποία σχέση, εν αγνοία μου, μου βγήκε πολύ λάθος. Εκεί πάτησα ένα τεράστιο φρένο. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ, πληγώθηκα πάρα πολύ. Δεν πάτησα το φρένο με την προϋπόθεση ότι θα έμενα μόνη μέχρι τώρα. Ήρθε κι έκατσε έτσι. Δηλαδή δεν ήρθε κάτι να μου κάνει αυτό το κλικ στη ζωή μου. Κι αν δε μου κάνει κλικ, δεν υπάρχει λόγος να είμαι με έναν άνθρωπο. Έτσι ήμουν σε όλη μου τη ζωή. Τώρα, επηρεάστηκα; Απογοητεύτηκα; Σίγουρα ναι, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που έζησα τον απόλυτο έρωτα, τη απόλυτη αγάπη. Πώς να το πω βρε παιδί μου; Με τις μπάντες. Είμαι πάρα πολύ γεμάτη.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved