Αγγελική Νικολούλη: «Για εμάς καμία υπόθεση δεν κλείνει»
Showbiz

Αγγελική Νικολούλη: «Για εμάς καμία υπόθεση δεν κλείνει»

Η Αγγελική Νικολούλη σε συνέντευξή της μίλησε για την εκπομπή «Φως στο τούνελ» και για τις υποθέσεις που ασχολείται.

Υπήρξε κάποια στιγμή στα 21 χρόνια του «Φως στο τούνελ» που να νιώσατε ότι δεν αντέχετε να συνεχίσετε μια αναζήτηση; Πώς κάτι τέτοιο ξεπέρασε τις ψυχικές σας αντοχές;

Μόνο μία; Η πλειονότητα των εκπομπών του «Τούνελ» είναι ψυχοφθόρες. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν πέρασε από ίο μυαλό μου να εγκαταλείψω μια σοβαρή υπόθεση για το λόγο αυτό. Προτεραιότητα έχουν οι συγγενείς του αγνοούμενου ή του δολοφονημένου ατόμου, οι οποίοι ζητούν βοήθεια από την εκπομπή. Η δική τους αγωνία δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ψυχικές αντοχές μου.

Φαντάζομαι πως καθημερινά υπάρχουν πολλές αιτήσεις για αναζήτηση εξαφανισμένων ατόμων. Τι είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε μια υπόθεση και να ασχοληθείτε μαζί της;

Όλα τα αιτήματα για έρευνα εξετάζονται από την εκπομπή. Η εμπειρία μου δείχνει τις ιστορίες εκείνες που κρύβουν κάτι βαθύτερο. Σ' αυτήν την περίπτωση, θα επιμείνουμε με μεθοδική και όσο γίνεται διακριτική έρευνα, έως ότου αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Υπάρχει κάποια υπόθεση με την οποία ασχολείστε αυτόν τον καιρό και θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας;

Δεν είναι μόνο μία που μας απασχολεί έντονα. Για μας, καμία υπόθεση δεν «κλείνει» και την επαναφέρουμε στη δημοσιότητα με βαθιά έρευνα.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved