Γιάννης Μαργάρης: «Η νίκη είναι απλά η αρχή και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι μου»
Showbiz

Γιάννης Μαργάρης: «Η νίκη είναι απλά η αρχή και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι μου»

Για τη νίκη του στο The Voice,  τον Kωστή Μαραβέγια αλλά και για τα σχέδια του από εδώ και πέρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Μαργάρης.

Πώς νιώθεις που είσαι ο μεγάλος νικητής του «Voice»;

«Από την ώρα που βγήκα δεν έχω καθίσει να ηρεμήσω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαι σε μια άλλη διάσταση!»

Στην πορεία σου πότε σκέφτηκες ότι μπορεί και να κερδίσεις;

«Όταν πέρασα στους οκτώ, για το λόγο ότι είχα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ένα από τα φαβορί του «The Voice», και περάσαμε μεγάλη διαφορά. Είπα ότι η αγάπη του κόσμου υπερισχύει και μπορεί όντως να είμαι νικητής»

Τι σου είπε ο Κωστής; «Μου είπε πως αυτή η νίκη είναι απλά το άνοιγμα της πόρτας και πως, όπως ανοίγει η πόρτα, έτσι κλείνει. Είναι απλά η αρχή και από εδώ και πέρα είναι στο χέρι μου"

Έχεις ετοιμάσει κάποιο τραγούδι; «Όχι ακόμα, νομίζω ότι είναι νωρίς»

Το πρώτο τραγούδι θα ήθελες να είναι σε δικούς σου στίχους και μουσική;
«Θα το ήθελα, ναι. Ελπίζω να τα βρούμε με την εταιρία και επειδή ο Μαραβέγιας θα πάρει μέρος σε αυτή την παραγωγή -όχι σε μεγάλο βαθμό-, θα με βοηθήσει. Νομίζω ότι θα το ήθελα»

Τη βραδιά του τελικού έγινε μια μάχη στα social media ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Αυτός ο πόλεμος γινόταν από το πρώτο live που ψήφιζε ο κόσμος. Είναι το ίδιο τροπάριο, ότι οι Κύπριοι ψηφίζουν περισσότερο από τους Ελλαδίτες. Εάν το πάρεις αναλογικά με τον πληθυσμό και με το πόσα εκατομμύρια κόσμου μένουν στην Ελλάδα, αυτό είναι αστείο και δεν έχει καμία λογική»

Τι σε τράβηξε στη μουσική;
«Μια φίλη μου, η κολλητή μου, η Παναγιώτα, ήταν εκείνη που με ώθησε στη μουσική. Τραγούδαγε από μικρή και κάποια στιγμή που τραγούδησα μαζί της μου είπε: «Δεν γίνεται να μην ασχοληθείς!". Πήγαμε σε ένα ωδείο, ξεκίνησα μαθήματα κι αγάπησα τη μουσική»

Τι θα σε κάνει να γράψεις;

«Από όσα κομμάτια έχω γράψει, ελάχιστα είναι εκείνα που έχουν βγει από δικά μου βιώματα. Επειδή μου αρέσει να συζητώ με ανθρώπους όταν κάθομαι να γράψω, εμπνέομαι από τις δικές τους ιστορίες. Το γράψιμο όμως είναι της στιγμής, δεν το προγραμματίζω», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved