Καυτά φιλιά για τον Κώστα Κόκλα και τη νέα του αγαπημένη!
Showbiz

Καυτά φιλιά για τον Κώστα Κόκλα και τη νέα του αγαπημένη!

Μπορεί στις αρχές του χρόνου ο Κώστας Κόκλας να φλέρταρε µε την εντυπωσιακή συνάδελφό του Ελευθερια Παρασκευά, µε την οποία παίζουν µαζί στην παράσταση «Πυγµαλίων-Ωραία µου κυρία», όµως εδώ και λίγο καιρό ο γοητευτικός πρωταγωνιστής συνοδεύεται όλο και πιο συχνά από την εξίσου όµορφη νεαρή συνάδελφό του Ειρήνη Φαναριώτη.

Μάλιστα, θαµώνες του µπαρ «Bar De Theatre» στη Στοά Σπυροµήλιου, στο κέντρο της Αθήνας, που διατηρεί ο ηθοποιός µαζί µε τον Άλκη Κούρκουλο και τον σκηνοθέτη Λάµπη Ζαρουτιάδη, πριν από µερικά βράδια έγιναν αυτόπτες µάρτυρες της σκηνής όπου ο Κώστας Κόκλας µε την Ειρήνη Φαναριώτη αντάλλασαν παθιασµένα φιλιά. Οι δυο τους, συνεπαρµένοι από το πάθος τους, έδειξαν να αδιαφορούν για όσους είχαν στρέψει το βλέµµα πάνω τους. Άλλωστε, τον τελευταίο έναν µήνα έχουν απαθανατιστεί από τα φωτογραφικά φλας ουκ ολίγες φορές. Η πιο πρόσφατη έξοδός τους, κατά την οποία µάλιστα φωτογραφήθηκαν χαµογελαστοί µπροστά στον φακό, ήταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εµφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ενώ λίγες ηµέρες πριν είχαν βρεθεί µαζί σε κοσµική εκδήλωση. Κάτι που σηµαίνει πως δεν κάνουν καµία προσπάθεια να κρύψουν το πόσο κοντά έχουν έρθει. Είναι αχώριστοι και δεν σκοπεύουν, όπως δείχνουν τα πράγµατα, να παίξουν κρυφτό µε τους φωτογράφους ή τους δηµοσιογράφους.

Το κοινό σηµείο αναφοράς τους δεν θα µπορούσε να είναι άλλο από το θέατρο και την υποκριτική. Εκείνος, καταξιωµένος ηθοποιός µε σπουδαίους πρωταγωνιστικούς ρόλους και... άλλους τόσους να περιµένουν για το µέλλον, µιας και µαζί µε τον Άλκη Κούρκουλο και τη ∆ήµητρα Παπαδοπούλου θα ανεβάσουν την επόµενη χειµερινή σεζόν τη θρυλική «Μαντάµ Σουσού». Εκείνη, µία από τις πιο ταλαντούχες νεαρές ηθοποιούς, µε σπουδές -εκτός από τη Νοµική- στη ∆ραµατική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, έχει ήδη ξεχωρίσει µε τη δουλειά της. Αρκεί µόνο να ρίξει κανείς µια µατιά στο βιογραφικό της για να διαπιστώσει τις σπουδαίες συνεργασίες που έχει ήδη στο ενεργητικό της. Εκτός από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει συµµετάσχει, έχει παίξει στην ταινία «Αυστηρώς κατάλληλο» των Ρέππα - Παπαθανασίου.
Με τον Κώστα Κόκλα είχαν συναντηθεί θεατρικά για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012, όταν εκείνος υποδυόταν τον Βλέπυρο στις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη κι εκείνη συµµετείχε στον Χορό. Τότε, όµως, δεν είχε προκύψει κάτι ερωτικό ανάµεσά τους, αφού ο ηθοποιός ήταν παντρεµένος µε την Κατερίνα Σούλη, µε την οποία µάλιστα έχει αποκτήσει και τον γιο του, ∆ηµήτρη. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν πέντε χρόνια για να έρθουν τελικά κοντά και να είναι πλέον συνεχώς µαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved