Παναγοπούλου – Αναγνωστάκης: Τα παθιασμένα φιλιά και ο τσακωμός μέσα στο αεροπλάνο
Showbiz

Παναγοπούλου – Αναγνωστάκης: Τα παθιασμένα φιλιά και ο τσακωμός μέσα στο αεροπλάνο

Το ζευγάρι βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου για να χαρεί το ειδύλλιό του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης του γυρισμού τους στην Αθήνα τάραξαν την ησυχία των υπόλοιπων επιβατών της British Airways.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», κάποια στιγμή, ενώ ήταν όλοι καθισμένοι στις θέσεις τους και χαίρονταν το ταξίδι, η διάσημη ηθοποιός και ο αγαπημένος της τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα. Αιτία;

Τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξαν! Η έκφραση του έρωτά τους υπήρξε τόσο διαχυτική, που ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Τότε, μάλιστα, οι συνεπιβάτες τους, ειδικά αυτοί που κάθονταν σε κοντινή απόσταση, τους παρατήρησαν καλύτερα και κατάλαβαν ότι επρόκειτο για τη Βάσια Παναγοπούλου και τον σύντροφό της, ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στη Βουλή.

Κι ενώ η εικόνα του ζευγαριού «ξεχείλιζε» συντροφικότητα και αγάπη, εντελώς ξαφνικά η ηθοποιός πετάχτηκε πάνω και είπε ωρυόμενη στον σύντροφό της: «Εσύ θα με τρελάνεις, θα με στείλεις στο ψυχιατρείο. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή»! Αμέσως μετά τα παθιασμένα φιλιά του, δηλαδή, το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει με... μάρτυρες τους υπόλοιπους επιβάτες στο αεροπλάνο, ένας από τους οποίους μας μετέφερε το περιστατικό που συνέβη στους αιθέρες.

Η Βάσια, μάλιστα, άλλαξε και θέση στο αεροπλάνο. Δεν έμεινε, όμως, χώρια του για πολύ. Λίγα λεπτά μετά τον καβγά και αφού ο αστυνομικός παρέμενε ατάραχος στο κάθισμά του, η ηθοποιός τον πλησίασε και τα ξαναβρήκαν. Τον τάισε μάλιστα και στο στόμα και οι δυο τους συνέχισαν ανέμελοι το ταξίδι τους. Πάντως ακολούθησε ακόμη μια αντιπαράθεση μεταξύ τους, μικρότερης έντασης αυτή τη φορά. Με τούτα και μ’ εκείνα το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα και το ζευγάρι αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved