Μάξιμος Μουμούρης: «Μικρός, στο σχολείο, ούτε ένα ποίηµα δεν είχα πει! Φοβόµουν πολύ να εκτεθώ»
Showbiz

Μάξιμος Μουμούρης: «Μικρός, στο σχολείο, ούτε ένα ποίηµα δεν είχα πει! Φοβόµουν πολύ να εκτεθώ»

Ο Μάξιμος Μουμούρης μιλάει για την αγάπη που έχει για το θέατρο, για τους λόγους που έφτασε να ασχολείται με αυτό αλλά και για την αναγνωρισιμότητα που έχει αποκτήσει μέσα από τις δουλειές που έχει κάνει... 

Η αναγνωρισιµότητα είναι ένδειξη επιτυχίας;

Την αναγνωρισιµότητα την αντιλαµβάνοµαι ως ένα όπλο, έναν σηµαντικό λόγο για να συνεχίσω µε ευνοϊκότερους όρους την πορεία µου και να δοκιµαστώ σε πράγµατα που επιθυµώ. ∆εν θα συνέχιζα να κάνω θέατρο εάν δεν είχα την αίσθηση της εξέλιξης. Άλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν προβάλλω την όποια προηγούµενη «επιτυχία» µου όταν µιλάω για την επόµενη δουλειά µου. Γιατί αυτό είναι µια παγίδα στην οποία κινδυνεύω ο ίδιος να πέσω µέσα. Το µόνο που θέλω είναι να µπορώ συνέχεια να µε εκπλήσσω. Να ανοίγοµαι στο διαφορετικό και να ανοίγω συνέχεια πόρτες, να µην κλείνοµαι σε σιγουριές.

Τι σε έφερε και τι σε κρατάει στο θέατρο;

Για το πρώτο δεν έχω απάντηση. Μικρός, στο σχολείο, ούτε ένα ποίηµα δεν είχα πει! Ίσα-ίσα που φοβόµουν πολύ να εκτεθώ. Έµπαινα στη χορωδία για να χάσω ώρα από την πρόβα και πήγαινα πίσω-πίσω για να κάνω πλάκα. Σήµερα µόνο συνειδητοποιώ γιατί µου αρέσει αυτό που είπα πως θα κάνω. Για µένα το θέατρο είναι ένας τρόπος να ανακαλύπτω τον εαυτό µου και τους γύρω µου, να έρχοµαι σε επαφή µε τον κόσµο, να εκφράζοµαι. Το πάτηµά µου για να πω πράγµατα. Ένα µέσο για να ξεπεράσω τις ανασφάλειές µου και να εξελιχθώ, να αποκτήσω αυτοπεποίθηση - κάτι που δεν είχα µικρός. Αυτοπεποίθηση, µε την έννοια πως αντιλαµβάνοµαι σιγά-σιγά τις δυνάµεις µου. Πως πια µπορώ να βγω µπροστά και να πω «είµαι εδώ».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved