Η Αραβανή «άδειασε» την Στικούδη! Συναντήθηκαν σε έξοδό τους και γύρισαν η μία την πλάτη στην άλλη!
Showbiz

Η Αραβανή «άδειασε» την Στικούδη! Συναντήθηκαν σε έξοδό τους και γύρισαν η μία την πλάτη στην άλλη!

Oι δρόµοι τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 12 χρόνια, όταν η Ευαγγελία Αραβανή και η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκαν το 2005 να συµµετέχουν στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, από τα οποία µάλιστα έφυγαν µε τους δύο πιο πολυπόθητους τίτλους: η Ευαγγελία ως Σταρ Ελλάς και η Κατερίνα ως Μις Ελλάς!

Οι δύο παλιές φίλες, οι οποίες µάλιστα πριν από λίγα χρόνια συναντήθηκαν ξανά στο «Dancing with the Stars», όπου είχαν κάνει θραύση µε τα αισθησιακά χορευτικά τους, δεν µιλιούνται πια! Τι ακριβώς έχει µεσολαβήσει δεν έχει γίνει ακόµη γνωστό, σίγουρα όµως η στάση που είχε η µία απέναντι στην άλλη, όταν βρέθηκαν πρόσφατα να διασκεδάζουν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαµώνες.
Συγκεκριµένα, πριν από µερικά βράδια η Ευαγγελία Αραβανή και η Κατερίνα Στικούδη διασκέδασαν µε διαφορετικές παρέες σε γνωστό κέντρο µε τα τραγούδια της Αγγελικής Ηλιάδη και του Νίκου Μακρόπουλου. Μέχρι εκεί καλά. Γιατί µπορεί να µην είναι κολλητές, όλοι όµως ξέρουν ότι στη διάρκεια του «Dancing with the Stars», το οποίο προβλήθηκε το 2013, η µία µιλούσε µε τα καλύτερα λόγια για την άλλη.
Τι έγινε, λοιπόν, όταν η Ευαγγελία Αραβανή σηκώθηκε από το τραπέζι της και πέρασε µπροστά από την Κατερίνα Στικούδη; Εκεί έµειναν όλοι άφωνοι, όταν παρατήρησαν ότι, ενώ ήρθαν πολύ κοντά, οι δύο καλλονές δεν αντάλλαξαν ούτε ένα τυπικό «γεια»! Η παρουσιάστρια, µάλιστα, δεν γύρισε καν το κεφάλι της προς την τραγουδίστρια, σύμφωνα με τη real! Τι µεσολάβησε και οι σχέσεις των δύο πρώην φιλενάδων µπήκαν στον πάγο; Πολλοί λένε ότι κάποια σχόλια που µεταφέρθηκαν µέσω κοινής παρέας από τη µία στην άλλη διέρρηξαν σοβαρά τη σχέση τους. Τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια µαρτυρούν ότι έχει προηγηθεί µεγάλη ένταση ανάµεσά τους, που όµως απέφυγαν να διαρρεύσει µε λεπτοµέρειες. Πάντως, οι ίδιες πηγές λένε ότι δεν είναι κάτι παροδικό και ότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν στην παλιά τους φιλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved