Τέτη Σχοινάκη: «Όχι, δεν μου λείπει το παιδί, ήταν απόφαση μου»
Showbiz

Τέτη Σχοινάκη: «Όχι, δεν μου λείπει το παιδί, ήταν απόφαση μου»

Τον λόγο για τον οποίο δεν απέκτησε ποτέ παιδί αλλά και για το αν μετάνιωσε για αυτή της την επιλογή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τέτη Σχοινάκη.

Λείπει ένα παιδί από τη ζωή σας;

«Όχι, δεν μου λείπει το παιδί, ήταν απόφαση μου. Θα μπορούσα να είχα. Καμιά φορά είναι και θέμα χρόνου, ίσως να μην έτυχε και να έρχεται σε μία στιγμή που δεν είναι οι συνθήκες καλές, δεν έρχεται κάποια στιγμή που θα ήταν πιο ευνοϊκά τα πράγματα, αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει, ήταν δική μου επιλογή. Οι δικοί μου άνθρωποι, οι γονείς μου, δεν με πίεσαν ποτέ, άφησαν έμενα και τον αδελφό μου να κάνουμε τις επιλογές μας, να τις πληρώσουμε ή όχι δεν παρενέβαιναν στις ζωές μας, ήταν μορφωμένοι, λόγιοι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη και δεν μου είπαν ποτέ «κάνε εκείνο» ή «μην το κανείς», οπότε πήρα τις αποφάσεις και το κόστος μόνη μου. Έχω μετανιώσει για πράγματα», εξηγεί στο περιοδικό Λοιπόν και καταλήγει:

«Έχω μετανιώσει γιατί έχω αφήσει να φύγουν από τη ζωή μου άνθρωποι που δεν θα έπρεπε και μιλάω σε προσωπικό, ανθρώπινο επίπεδο. Δεν πρόσεξα να μη φύγουν μερικοί άνθρωποι από τη ζωή μου, έπρεπε να το φροντίσω ή κράτησα ανθρώπους που ήταν λίγο... τοξικοί. Για τα πάντα χρεώνω εμένα, γιατί εγώ αποφασίζω για μένα, δεν έχω άλλοθι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved