Μπουράκ Χακί: «Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στην καριέρα μου»
Showbiz

Μπουράκ Χακί: «Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στην καριέρα μου»

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα και να συνεργαστείς στο θέατρο με Έλληνες ηθοποιούς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μπουράκ Χακί.

«Είμαι 17 χρόνια ηθοποιός. Σε όλη μου τη ζωή παίζω πρωταγωνιστικούς ρόλους και πάντα προσπαθούσα περισσότερο, αύξανα το μήκος της δυσκολίας μου για να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Σίγουρα αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στην καριέρα μου»

Γιατί;
«Το να συμμετάσχω στο θέατρο, γιατί είναι πολύ δύσκολο και θεωρώ τον εαυτό μου τρελό που κατάφερα αυτό το εγχείρημα, το να έρθω και να συμμετάσχω σε μια παράσταση που είναι σε άλλη γλώσσα, πόσο μάλλον και κωμωδία, που είναι και πάρα πολύ γρήγορη. Έπρεπε να δουλέψω πολύ περισσότερο, 5 φορές παραπάνω από αυτό που δουλεύει ο καθένας μέσος ηθοποιός.Έτσι, βρίσκομαι στο θέατρο «Σταθμός», στην παράσταση «Ο κύκλος», σε απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη»

Με την ελληνική γλώσσα πώς τα πηγαίνει; Μιλά ελληνικά;
«Κάθε μέρα μαθαίνω παραπάνω λέξεις, τη μελωδικότητα της γλώσσας, τον τόνο. Τον περασμένο χρόνο στην Κωνσταντινούπολη πήγα σ' ένα ελληνικό σεμινάριο, είχα χρόνο εκείνη την περίοδο και ήθελα να μάθω ελληνικά, να μπορώ να γράφω, να διαβάζω, αλλά το να μιλήσω είναι κάτι το διαφορετικό. Στην Τουρκία μέσα σε μία ώρα μπορώ να μάθω πολλές σελίδες από το ρόλο, εδώ μου πήρε αρκετές μέρες, λόγω του ότι ήταν άλλη γλώσσα», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved