Η Τέτα Σχοινάκη μιλάει για τον άγνωστο γάμο της
Showbiz

Η Τέτα Σχοινάκη μιλάει για τον άγνωστο γάμο της

Η Τέτη Σχοινάκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τον άγνωστο γάμο της.

Έχετε δική σας οικογένεια;

«Όχι, είμαι μόνη μου. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά. Παντρεύτηκα μια φορά σε ηλικία 18 ετών και χώρισα ένα χρόνο μετά, στα 19 μου. Δεν μου έφταιγε ο άνθρωπος, για να μην πει κανείς «που έπεσε η κοπέλα;». Αλλά δεν μου πήγε ποτέ αυτό το σχήμα, γενικότερα, δεν είμαι άνθρωπος της συμβίωσης. Είχα μια σχέση 20 χρόνια, υπάρχει πιο σταθερό από αυτό; Αυτό είναι 3 γάμοι μαζεμένοι, αλλά ο καθένας στο σπίτι του».

Διατηρούσατε σχέση 20 ετών και δεν συγκατοικήσατε ποτέ; «Ναι. Θέλω το χώρο και το χρόνο δικό μου. Εγωιστικό; Εγωιστικό».

Περνώντας τα χρόνια, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη συντροφικότητας;

«Όχι, δεν θέλω. Αυτό θα μου έδινε μια αίσθηση αδυναμίας, δηλαδή, τώρα που είμαι λίγο πιο αδύναμη, όπως περνάνε τα χρόνια, ότι θέλω κάποιον να στηριχτούμε μαζί. Δεν είναι κακό, αλλά εγώ δεν το θέλω. Αφού επέλεξα να ζω μόνη στη δυνατή και στην αδύνατη στιγμή μου, θα το τελειώσω έτσι. Δεν είμαι μονόχνοτος άνθρωπος, ούτε μόνη, είμαι μοναχική. Σύμμαχο στη ζωή είχα την Τέτη. Μετά έχω κάποιους φίλους, φίλες, στενό κύκλο, 4-5 άτομα που ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου σε μια δύσκολη στιγμή, όπως κι εγώ σε εκείνους. Έχω αντιμετωπίσει αρκετά δύσκολα πράγματα, αλλά είμαι πολύ δυνατή, αντέχω».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved