Ο ηθοποιός, η τηλεστάρ και η καταστροφή του
Showbiz

Ο ηθοποιός, η τηλεστάρ και η καταστροφή του

Θύμα της γυναικείας σαγήνης που του πήρε τον έλεγχο της εταιρίας που ίδρυσε μέσα από τα χέρια του υποστηρίζει

ότι έπεσε Νορβηγός ηθοποιός και παραγωγός, ο οποίος κυνηγάει τώρα δικαστικά την πρώην συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC Τασμίν Λουσία Χαν.

Ο Ράιαν Γουίικ υποστηρίζει ότι η Χαν τον χειρίστηκε επιστρατεύοντας το σεξ και αφού εξασφάλισε την εμπιστοσύνη του, άφησε να διαρρεύσουν για το πρόσωπό του ψεύτικες φήμες, οι οποίες τον έπληξαν επαγγελματικά, όπως αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Αντζελες. Ο Γουίικ ίδρυσε το 2009 την εταιρία παραγωγών WR Films Entertainment Group με την πρόθεση να γυρίσει ταινίες στις οποίες και θα πρωταγωνιστούσε.
Το 2015 γνώρισε τη Χαν, η οποία, όπως υποστηρίζει, τον σαγήνευσε για να αποκτήσει θέση ισχύος μες στην εταιρία του. Η 36χρονη, η οποία είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη στη Βρετανία, όπως ισχυρίζεται ο Γουίικ, του είπε ότι μπορούσε να τον προστατεύσει σε επίπεδο εικόνας της εταιρίας του και διεκδικούσε τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου, τον οποίο και της έδωσε «ύστερα από εβδομάδες σεξουαλικού και ψυχολογικού χειρισμού εκ μέρους της».

Οταν η εταιρία του απέκτησε μετόχους, η Χαν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, άρχισε τις προσπάθειες να τον απομονώσει, κάνοντας κρυφές συναντήσεις με άλλους μετόχους, στους οποίους και φέρεται ότι έλεγε ότι ο Νορβηγός πρόσφερε σε επενδυτές τις υπηρεσίες από πόρνες για να εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή τους.

Το αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει ο Γουίικ, ήταν το διοικητικό συμβούλιο να μην του επιτρέψει να πρωταγωνιστήσει στις ταινίες της εταιρίας παραγωγής. Από την πλευρά της, η Χαν κάνει λόγο για αβάσιμες κατηγορίες, που «ηχούν σαν σενάριο χολιγουντιανής ταινίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved