Θέμης Μάλλης: "Τα ρούχα μπορεί να σχηματίζουν «βουνά»"
Showbiz

Θέμης Μάλλης: "Τα ρούχα μπορεί να σχηματίζουν «βουνά»"

Για τη στρατιωτική του θητεία, την γειτονία του, τον λόγο που έκοψε το κάπνισμα αλλά και πώς τα πάει με τις δουλειές του σπιτιού, όντας εργένης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θέμης Μάλλης.

«Αν και μεγάλωσα στον Πειραιά, εδώ και αρκετά χρόνια μένω στη Νέα Ερυθραία. Έχω δύο σκυλάκια, την Κίτσα και τη Σύρμω, δύο μοναδικά westie. Ύστερα από μια περιπέτεια με την υγεία μου το 2011, έκοψα εντελώς το κάπνισμα, αλλά και το αλκοόλ, ενώ από το 2008 και μετά έχασα αρκετά κιλά.

Ωστόσο, έχοντας πάλι αλλάξει τον τελευταίο χρόνο τους ρυθμούς της καθημερινότητας μου, με λίγο ύπνο και δουλειά από πολύ νωρίς, η ζυγαριά άρχισε να παίρνει την... ανιούσα. Οι ίδιες μεταβολές υπήρξαν στα κιλά μου και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας. Υπηρέτησα στα τεθωρακισμένα και μετά την εκπαίδευση στο Κέντρο της Αυλώνας μετατέθηκα στη Λέσβο, όπου και παρέμεινα μέχρι την απόλυσή μου.

Πάντως εκεί είχα την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα στη δημοσιογραφία και να συνεργαστώ τότε με την ΕΡΑ Αιγαίου. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, ειδικά για φίλους. Μπορώ άλλωστε να φτιάξω τα πάντα ύστερα από τόσα χρόνια εργένικης ζωής. Όσο για τις δουλειές του σπιτιού, με λες και νοικοκύρη, με εξαίρεση το σιδέρωμα, αφού τα ρούχα μπορεί να σχηματίζουν «βουνά» περιμένοντας κάποιο μαγικό χέρι που θα αναλάβει τη δουλειά», λέει ο ίδιος στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved