Η Ελισάβετ Σπανού μιλάει για την επιστροφή της στο τραγούδι!
Showbiz

Η Ελισάβετ Σπανού μιλάει για την επιστροφή της στο τραγούδι!

Επιστρέφει στα παλιά της ληµέρια η Ελισάβετ Σπανού, αφού, µετά την επιλογή της να απέχει από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, η τραγουδίστρια έπιασε ξανά το µικρόφωνο.

Η απόφαση να αποσυρθεί από τα live και τη δισκογραφία -µάλιστα, είχε εργαστεί για κάποια περίοδο ως υπεύθυνη υποδοχής σε γνωστά µαγαζιά των βορείων προαστίων- ήταν καθαρά δική της. Όλο αυτό το διάστηµα κρατούσε αποστάσεις από τη δηµοσιότητα, ενώ ακόµη και όταν χώρισε από τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη επέλεξε να κρατήσει χαµηλό προφίλ. Αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση επί του θέµατος στους δηµοσιογράφους που την καλούσαν σε αναζήτηση λεπτοµερειών για την αυλαία αυτής της σχέσης. Παράλληλα, αφοσιώθηκε στην άλλη µεγάλη αγάπη της, εκείνη που τρέφει για τη θάλασσα, παίρνοντας δίπλωµα ιστιοπλοΐας. Αυτό ήταν κάτι που επιθυµούσε να κάνει καιρό, αφού της επιτρέπει να πραγµατοποιεί µίνι αποδράσεις µαζί µε την παρέα της στα ελληνικά νησιά.
Ωστόσο, µια πρόταση-πρόκληση από το «Acro Club», όπου εδώ και µήνες εµφανίζονταν µε µεγάλη επιτυχία ο Γιώργος Σαµπάνης µε την Demy και τη Μαλλού, ήρθε να ανατρέψει τα σχέδια της ωραίας Ελισάβετ και να την ξαναβάλει στο παιχνίδι της νύχτας. Μετά το φινάλε της Demy από το σχήµα, αφού οι αυξηµένες υποχρεώσεις της λόγω της Eurovision δεν της επέτρεπαν να συνεχίσει, η Ελισάβετ τη διαδέχτηκε, απογειώνοντας το κέφι στο γνωστό στέκι της Πειραιώς. «Μου έγινε η πρόταση από το συγκεκριµένο σχήµα, ο Γιώργος Σαµπάνης είναι ένας καλλιτέχνης που θαυµάζω και εκτιµώ ιδιαίτερα! Το πάρτι που γίνεται και ο τρόπος που το έχουν στήσει στο “Acro” µου ταιριάζει καλλιτεχνικά και γενικότερα ίσως γιατί έχω ξανασυνεργαστεί µε όλους στο παρελθόν, τον Γιώργο, τη Μαλλού, αλλά και την επιχείρηση. Αισθάνοµαι πολύ καλά και άνετα! Ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να βρεθώ πάλι επί σκηνής», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού στη Real.
Η µελαχρινή καλλονή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, κόβει την ανάσα µε τη σκηνική παρουσία της, ενώ είναι από τις ελάχιστες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς που παράλληλα µε την εµφάνιση έχουν και µεγάλες φωνητικές δυνατότητες. Και µπορεί κατά καιρούς να έχει συνεργαστεί µε µεγάλα ονόµατα του πενταγράµµου, όπως η Πάολα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ή ο Γιώργος Μαζωνάκης, ωστόσο το άγχος είχε την τιµητική του όταν επέστρεψε on stage. «Μια ζωή και σήµερα, που λένε! Άγχος πολύ στην αρχή και µετά εκείνη η αίσθηση χαράς που έχεις όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει», λέει ενθουσιασµένη και συνεχίζει να κάνει αυτό που της αρέσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved