Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Τα θεωρώ ρωμαϊκή αρένα, δεν θα συμμετείχα ποτέ»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Τα θεωρώ ρωμαϊκή αρένα, δεν θα συμμετείχα ποτέ»

Για τη θέση της Λυδίας Κονιόρδου στο υπουργείο Πολιτισμού αλλά και για το αν ο ίδιος θα μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια θέση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

«Η θέση της Λυδίας Κονιόρδου είναι δύσκολη, είναι ηλεκτρική η καρέκλα του υπουργού, κυρίως διότι δύο πράγματα μπορούν να αναστήσουν την Ελλάδα, ο πολιτισμός και ο τουρισμός. Τα οποία είναι και αλληλένδετα. Σε ό,τι με αφορά, δεν μου έχουν προτείνει καμία θέση, αλλά δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Ισως να είμαι ευθυνόφοβος, δεν ξέρω, αλλά δεν θέλω να εμπλακώ σε τέτοιου είδους υποθέσεις», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Ως κριτής σε σόου ανάδειξης ταλέντων θα πήγαινε;

«Τα θεωρώ ρωμαϊκή αρένα, δεν θα συμμετείχα ποτέ σε κάτι τέτοιο. Το όλο πράγμα, έτσι όπως στήνεται, είναι αιμοβόρο, κανιβαλιστικό για τα παιδιά που διαγωνίζονται, πολλά από τα οποία αξίζουν πραγματικά, αλλά μπαίνουν στη μηχανή του κιμά που αλέθει τηλεθέαση. Κατά καιρούς μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά δεν πάω. Θα πουν ότι είμαι για το ψυχιατρείο: Από τη μία τους κράζω και από την άλλη πηγαίνω να κάνω τον κριτή και τον ινστρούχτορα; Ας γινόντουσαν εκπομπές με ταλέντα αλλά χωρίς διαγωνιστικό στοιχείο. Τα πάντα θα πρέπει να έχουν σασπένς σε αυτή τη ζωή;», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved