Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα παιδιά μου δεν ψωνίστηκαν από τη δουλειά μου»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Τα παιδιά μου δεν ψωνίστηκαν από τη δουλειά μου»

Μια γυναίκα με ενδιαφέρουσα διαδρομή ζωής συμβαίνει να προσελκύει και νεότερους άνδρες. Έχει συμβεί αυτό στην όμορφη ηθοποιό, Κατερίνα Διδασκάλου;

«Μου έχει συμβεί και το αντιμετώπισα με ευγνωμοσύνη. Είναι πολύ γλυκό, όμως, ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στην ηλικία των παιδιών μου. Με φρενάρει η δεοντολογία και τότε λειτουργεί πολύ η «μαμαδίστικη» πλευρά μου. Όπως βέβαια το ότι δεν θα μπορούσα να δω το κοριτσάκι μου μ' έναν σαραντάρη!», λέει στο περιοδικό Beaute.

Δουλειά, παιδιά, εγγόνια, προσωπική ζωή.

«Συνυπάρχουν και συνδυάζονται. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπήρξε μέρα που να μην έχω γύρισμα, ταξίδι ή παράσταση. Έχω, βέβαια, βοήθεια στο σπίτι. Μαγειρεύω, όμως, κι εγώ και αυτή είναι μια μεγάλη πολυτέλεια, που την απολαμβάνω όταν μπορώ. Ζυμώνω ακόμη και δικό μου ψωμί, όταν μπορώ. Όταν όμως ήμουν στη Θεσσαλονίκη δεν συνέβαινε τίποτε από όλα αυτά. Τα παιδιά μου μπήκαν από πολύ νωρίς σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Ήξεραν ότι αυτή ήταν η δουλειά μου, μ' αυτούς τους ρυθμούς θα ζήσουμε. Δεν ψωνίστηκαν από τη δουλειά μου. Νιώθω πολύ τυχερή που δεν έγιναν ηθοποιοί!», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved