Τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ο Μηδενιστής υποστήριζε ότι είναι γιος μου αλλά…»
Showbiz

Τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Ο Μηδενιστής υποστήριζε ότι είναι γιος μου αλλά…»

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, τον λόγο που απέκτησε μόνο ένα παιδί αλλά και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν γιο του, τον Μηδενιστή και από πού ξεκίνησε αυτή η ιστορία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του γνωστός τραγουδιστής.

Έχετε κάνει πολλούς γάμους...

«Δυο στην Ελλάδα και από τον δεύτερο θρησκευτικό γάμο έχω τον γιο μου»

Έχει ξεκαθαριστεί με τον Μηδενιστή αν είναι γιό σας;

«Του ζήτησα να με πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε, αλλά δεν με πήρε. Είναι πάνω από ένα χρόνο που έγινε αυτό. Του είπα «Δεν είναι ωραίο πράγμα να βγαίνεις και να λες ότι είσαι γιος μου, ενώ δεν είσαι. Δεν θυμάμαι να ήρθε κάποια γυναίκα και να μου είπε Τάσο ή Μπουγά, αυτός είναι ο γιος σου», λέει ο Τάσος Μπουγάς στο περιοδικό Χαι.

Αποκτήσατε μόνο ένα παιδί στη ζωή σας;

«Ναι»

Δεν θέλατε παιδιά;

«Ήθελα. Με εκείνη τη γυναίκα ήθελα. Αλλά χωρίσαμε, τον πήρα και τον μεγάλωσα εγώ τον γιο μου. Τον πήρα Γερμανία και τον γνώρισε από τα δυόμισι που τον πήρα, στα δεκατρία»

Δεν ήθελε ή ήταν δική σας επιλογή;

«Δεν ήθελε, τον πήρα κι εγώ κι έφυγα. Η γυναίκα μου, έδερνε το παιδί πάρα πολύ και δεν το ήθελα αυτό. Του έμαθα να ζητάει πράγματα που μπορώ να του τα δώσω. Είχα σε ένα τραπεζάκι χρήματα. Από μια δραχμή μέχρι 100.000. Του έλεγα «Αυτά μπορεί να τα χρωστάω κάπου. Μην πειράξεις τίποτα. Θα μου ζητήσεις. Κι αν έχω, θα σου δώσω». Δόξα τω Θεώ είμαι μια χαρά με τον γιο μου»

Τι δουλειά κάνει;

«Ψυχίατρος και ψυχολόγος. Ναι και κάνει σεμινάρια. Δεν ασχολείται σαν ψυχίατρος, γιατί δεν του αρέσει να δίνει χάπια σε κανέναν. Κάποτε δούλευε σε έναν φιρμάτο, δεν θέλω να πω όνομα και τους δίνανε χάπια για να ηρεμήσουν και να τους περάσει η μαστούρα», αποκαλύπτει ο ίδιος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved