Σοκάρει με την περιγραφή του Έλληνας ηθοποιός: «Η γυναίκα μου είχε τρεις αποβολές»
Showbiz

Σοκάρει με την περιγραφή του Έλληνας ηθοποιός: «Η γυναίκα μου είχε τρεις αποβολές»

Σοκάρει με την περιγραφή του και αποκαλύπτει πώς μαζί με τη γυναίκα του βιώσαν τις δύσκολες στιγμές των αποβολών.

Σε ποια φάση της ζωής σας βρίσκεστε με τη σύζυγο σου;
«Είμαστε στη φάση που θέλουμε ένα παιδί, γιατί ηλικιακά και εσωτερικά είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας, κυρίως γιατί είμαι με έναν άνθρωπο που μου το βγάζει αυτό. Ξέρω ότι μπορούμε να συμβαδίσουμε και να συνεργαστούμε όμορφα στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Η Γιώτα πέρασε πολύ άσχημα...», αποκαλύπτει ο Σταύρος Νικολαϊδης στο Λοιπόν.

Δηλαδή;
«Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ, γιατί έχει κάνει δύο γέννες... Σε αυτή την ηλικία κύησης στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες αναγκαστικά κάνεις γέννα, με τεχνητούς πόνους, και αυτό είναι φρικτό. Το παιδί δεν είχε τίποτα, έγινε ρήξη υμένα και τις δύο φορές στον αμνιακό σάκο, όπου έφυγαν τα νερά και το έμβρυο έμεινε χωρίς νερά μέσα στην κοιλία, οπότε έπρεπε να το «πάρουν». Το παιδί δύο ώρες πριν ήταν ακόμα ζωντανό, χωρίς υγρά. Το έμβρυο ήταν μία χαρά, δεν είχε τίποτα, αλλά συνέβη αυτό. Η Γιώτα ήταν στο μαιευτήριο, πονούσε για να γεννήσει, και ήξερε ότι δεν θα έχει μωρό... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ήταν τραγικό. Να ξέρει ότι πάει να γεννήσει και δεν θα έχει μωρό. Αν συνέβαινε να κρατηθεί το μωρό και κατάφερνε να ζήσει με ένα θαύμα, θα είχε πρόβλημα στον εγκέφαλο με την οξυγόνωση, λόγω του υγρού που είχε αδειάσει»

Η ψυχολογία σας διαταράχθηκε περισσότερο από μία φορά, λόγω αυτών που αντιμετωπίσατε...

«Βέβαια, ακόμα το έχουμε μέσα μας, κι εκείνη κι εγώ. Μέχρι να γεννηθεί ένα παιδί και να ρίξουμε εκεί το βάρος και τη σκέψη μας, πάντα θα το έχουμε, θα αφήσουμε πίσω τα προηγούμενα για το καλό του παιδιού που καταφέραμε να φέρουμε στον κόσμο. Μέχρι τότε πάντα θα υπάρχει μέσα μας αυτό. Ήμουν τόσο χαρούμενος την πρώτη φορά που έμεινε έγκυος, που σε όποιον έβρισκα στο δρόμο και με ρωτούσε τι κάνουμε του έλεγα: «Καλά, η Γιώτα Είναι έγκυος, περιμένουμε παιδί». Η χαρά μου ήταν μεγάλη και λίγες ημέρες πριν το «χάσουμε», είχα πάει και κοιτούσα βρεφικά. Μετά πήρα το μάθημα μου και μαζεύτηκα, την τρίτη φορά ακόμα περισσότερο, ενώ τώρα πια έχουμε πει ότι αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει μία εγκυμοσύνη, δεν θα το πούμε πριν φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όχι για κανέναν προληπτικό λόγο, αλλά γιατί έχουμε κουραστεί να λέμε και να ξελέμε. Να μας ρωτάνε: «Γεννήσατε;» και να απαντάμε: «Όχι, το "χάσαμε" το μωρό». Είναι επίπονο να αναγκάζεσαι να εξιστορείς το τι έχει συμβεί. Είμαστε σε μία καλή ηλικία για να κάνουμε ένα παιδί»

Σκέφτεστε τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή σας;
"Τον ερχομό του παιδιού τον σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα, ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια. Είμαι με έναν άνθρωπο που μου έβγαλε να θέλω να κάνω ένα παιδί μαζί τπς. Έχουμε πολλή αγάπη ανάμεσα μας και θέλουμε να τη διοχετεύσουμε σε άλλα πρόσωπα, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένεια μας, αλλά προδ το παρόν την αγάπη μας τη δίνουμε στο σκύλο μας, τον Όσκαρ. Έχουμε μπει στη διαδικασία να αποκτήσουμε παιδιά τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά στο σύνολο είχαμε 3 αποβολές και οι δύο πρώτες ήταν στον 5ο μήνα της κύησης. Έχουμε «χάσει» δυο κοριτσάκια - και ήθελα πολύ ένα κοριτσάκι. Το τρίτο μωρό που «χάσαμε» δεν ξέρω τι ήταν, γιατί ήταν στον 3ο μήνα και δεν προλάβαμε να δούμε, αλλά τι σημασία είχε; Ήταν μια παλίνδρομος κύηση, κάτι που συμβαίνει συχνά, αλλά όταν σου έχουν συμβεί τα δύο προηγούμενα, λες «γαμώτο». Αν είχε συμβεί στην αρχή, δεν θα είχαμε δώσει τόση σημασία, αλλά όταν υπάρχει βεβαρημένο παρελθόν, μα5 πείραξε περισσότερο. Αυτά συνέβησαν το 2014, το 2015 και το 2016», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved