Έτοιμη για συγκατοίκηση η Τάνια Τρύπη
Showbiz

Έτοιμη για συγκατοίκηση η Τάνια Τρύπη

Τρισευτυχισμένη η Τάνια Τρύπη! Έρωτας στο φουλ με τον Πάνο Οικονόμου, δύο θεατρικές δουλειές και ταινία για τα αδέσποτα μαζί με την κόρη της.

Η ηθοποιός και ο πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Εθνικός Αστέρας, ύστερα από έξι μήνες σχέσης, κάνουν πλάνα για το μέλλον!

Η μοίρα, η οποία γράφει τα πιο τρυφερά σενάρια ζωής, είχε, άλλωστε, εξαρχής σχέδια για το ζευγάρι, αφού η γνωριμία τους έγινε, μέσω κοινών γνωστών, στη μουσικοθεατρική παράσταση του Δημήτρη Μαλισσόβα «Ας ερχόσουν για λίγο».

Εκεί, στο θέατρο Ακροπόλ την πρωτοείδε από κοντά ο Θεσσαλονικιός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γοητεύτηκε από την ομορφιά και τη θηλυκότητά της! Η επίσκεψη στο καμαρίνι της για να τη συγχαρεί ήταν η στιγμή που οι καρδιές τους σκίρτησαν.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σαν σκηνή από τις ρομαντικές ταινίες του Χόλιγουντ, με το ζευγάρι να μένει για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητο. Στάθηκαν σαν κεραυνοβολημένοι» λέει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του αθλητή.

Οι φίλοι του Πάνου, οι οποίοι ήταν παρόντες στο καμαρίνι, έμειναν άφωνοι με το σκηνικό και την κατάσταση έσωσε ένας κοινός γνωστός τους, που πρότεινε να βγουν για φαγητό όλοι μαζί. Κι εκείνη δέχτηκε.

«Από εκείνο το βράδυ μέχρι σήμερα είναι μαζί. Τόσο ταιριαστοί και ευτυχισμένοι, που οι φίλοι τους βάζουν στοιχήματα για το πότε θα ορίσουν ημερομηνία γάμου, μετά την απόφασή τους να συζήσουν» αποκαλύπτει έγκυρη πηγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved