«Ο Πλούταρχος μου άλλαξε όλη τη ζωή»
Showbiz

«Ο Πλούταρχος μου άλλαξε όλη τη ζωή»

Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής αποκαλύπτει πως ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν αυτός που της άλλαξε τη ζωή.

Ο λόγος για τη νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Νάκα.

Ποια συνεργασία σου στην πίστα θα ξεχώριζες και γιατί;
«Όλες οι συνεργασίες μου για μένα είναι ξεχωριστές. Αλλά αυτή που μου άλλαξε τη ζωή, είναι η πρώτη μου συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις σε ηλικία 18 χρόνων σε ένα κατάμεστο μαγαζί; Εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς το όνειρο, είναι κάτι που ξέρει και ο Γιάννης και του το έχω εκφράσει και δημόσια, μου έδωσε φτερά για να πετάξω»

Ο χώρος είναι πολύ ανταγωνιστικός ειδικά για τις ωραίες γυναίκες. Σου έχουν βάλει τρικλοποδιές;
«Σίγουρα έχουν προσπαθήσει. Άλλα ξέρεις τι πιστεύω. Ο μοναδικός που μπορεί να σου κάνει πραγματική ζημιά είναι ο ίδιος σου ο εαυτός και οι επιλογές σου. Δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν ή λένε οι άλλοι αλλά ...με το τι κάνω εγώ!»

Θα συμμετείχες σε talent show; Πιστεύεις ότι βοηθάει ή όχι;
«Οχι! Δεν πιστεύω πως βοηθάει πραγματικά. Το θεωρώ πολύ αναλώσιμο ...Δεν μ’ αρέσει ν’ αναλώνομαι»

Θα ήθελες να πας στη Eurovision;
«Είναι κάτι που σκέφτηκα πολλές φορές και για να είμαι ειλικρινής, ναι, θα ήθελα να πάω. Θεωρώ ότι είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και ευκαιρία το να μπορείς να εκφραστείς μέσα από ένα τραγούδι και να σε δούνε, να σ’ ακούσουν εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Μην ξεχνάμε ότι πλέον η Eurovision δεν αφορά μόνο και αποκλειστικά την Ευρώπη», λέει η ίδια στην εφημερίδα Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved