Κώστας Μακεδόνας: «Θεωρώ την συνάντηση μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη, σταθμό στη ζωή μου»
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: «Θεωρώ την συνάντηση μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη, σταθμό στη ζωή μου»

Έως τώρα ποια δώρα του έχει χαρίσει η μουσική; Είναι ικανοποιημένος ο Κώστας Μακεδόνας από την καριέρα του;

«Χαίρομαι που μπορώ να ονειρεύομαι και πολλές φορές να καταφέρνω να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες μου σε αυτή την δουλεία και την καλλιτεχνική μου πορεία. Μια τέτοια ικανοποίηση είναι η δημιουργία της συναυλίας που θα δείτε στο Παλλάς και βέβαια πάντα ο κόσμος, το κοινό, είναι που μας δικαιώνει η το αντίθετο»

Υπήρξε κάποιος μέντορας στη ζωή του;
«Θεωρώ την συνάντηση μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη, σταθμό στη ζωή μου. Πάντα τον αποκαλώ δάσκαλο. Έχω συνεργαστεί βεβαίως και με πολλούς μεγάλους Έλληνες συνθέτες. Ξεχωριστή στιγμή για μένα και η συνεργασία μου με τον Μίκη Θεοδωράκη, και η επιλογή του να είμαι ο κεντρικός ερμηνευτής στην θεατρική παράσταση στο Badminton για την ζωή του που επιμελήθηκε ο ίδιος. Ο Σταμάτης Κραουνάκης όμως πάντα με ακολουθεί. «Οι δρόμοι της Ανατολής» σε μουσική και στίχους του ιδίου ηχογραφημένοι από εμένα το 1991 είναι το πρώτο τραγούδι που διάλεξα για αυτή την ωραία δουλειά που φτιάχνουμε με την Τατιάνα στο Παλλάς»

Πόσο δύσκολο είναι για έναν καλλιτέχνη να έχει διάρκεια στο χρόνο;
«Όλα περνούν και χάνονται. Το ζητούμενο είναι να αφήσεις κάτι πίσω σου, να αφήσεις ιστορία. Για μένα το σημαντικότερο όλων είναι το ρεπερτόριο. Τα τραγούδια που θα επιλέξεις να τραγουδήσεις μπορούν να είναι ζωντανά όταν εσύ δεν θα υπάρχεις πια. Αυτή είναι μια διαρκής αναζήτηση για εμένα. Το στοιχείο που κάνει έναν καλλιτέχνη διαχρονικό είναι η συνεχής δουλεία και προσπάθεια», λέει στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved