Χρήστος Μάστορας: «Δεν θυμάμαι ποτέ να ευχαριστιέμαι το παρόν και το τώρα καλλιτεχνικά»
Showbiz

Χρήστος Μάστορας: «Δεν θυμάμαι ποτέ να ευχαριστιέμαι το παρόν και το τώρα καλλιτεχνικά»

Ποια ήταν η στιγμή που ως συγκρότημα οι «Μέλισσες», είπαν «επιτελούς τα καταφέραμε»;

«Δεν το είπαμε ποτέ και πάντα αναρωτιόμασταν πότε επιτελούς θα το πούμε. Αυτό που συνήθως λέω μετά από κάθε τραγούδι που κάνει μια σχετική επιτυχία είναι "ωχ, και τώρα τι κάνουμε; ". Δυστυχώς οι καλλιτέχνες ζουν κατά κάποιον τρόπο είτε στο παρελθόν είτε στο μέλλον. Οι αν γράφουν, αναπολούν το παρελθόν ως πηγή έμπνευσης και όταν τελειώνουν, σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Δεν θυμάμαι ποτέ να ευχαριστιέμαι το παρόν και το τώρα καλλιτεχνικά. Κάπου όμως στο παρελθόν είναι μαζεμένες οι στιγμές που θα αναπολούμε γεμάτοι ευτυχία στο μέλλον. Μία στιγμή πάντως που είπαμε ότι ως συγκρότημα κάτι καταφέραμε ήταν όταν παίζαμε πριν από δύο χρόνια στο Ηρώδειο. Είναι μοναδική εμπειρία να παίζεις σε αυτό τον ιστορικό χώρο», λέει στο Πρώτο Θέμα ο Χρήστος Μάστορας.

Υπάρχει η φήμη ότι η νέα γενιά καλλιτεχνών είναι μια μεγάλη παρέα χωρίς ανταγωνισμούς και καβγάδες νια το όνομα στην αφίσα. Ισχύει;

«Δεν υπάρχουν αντιπάθειες από τη δική μου πλευρά, υπάρχουν πολλές συμπάθειες - και μπορώ να σου πω ίσως και κάποιες φιλίες. Ο ανταγωνισμός δεν χωρά στην τέχνη. Η καλλιτεχνική έκφραση είναι προσωπική αναζήτηση και αν το δεις σαν επιχείρηση ή σαν αγώνισμα, τότε χάνεις την ουσία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved