«Σαρώνει» ο Σαλέας στο Ισραήλ
Showbiz

«Σαρώνει» ο Σαλέας στο Ισραήλ

Ο Σταμάτης Σαλέας, με επίθετο βαρύ σαν ιστορία, ανήκει στη νέα γενιά μουσικών της μεγάλης οικογένειας Ελλήνων οργανοπαικτών που κάνουν παγκόσμια καριέρα.

Στο Ισραήλ το όνομα του είναι ευρέως γνωστό και στις μεγάλες θεματικές συναυλίες ο Σταμάτης με το βιολί, και το δοξάρι γλυκαίνει καρδιές! Εκεί συμπράττει με τον δημοφιλή Ισραηλινό τραγουδιστή Αβιράν Ζάκι!

Μετρημένος, σοβαρός, με απίθανο χιούμορ και γοητευτικό βλέμμα, ο Σταμάτης Σαλέας μιλά στην «Espresso» για τη ζωή του, την επιτυχία στο εξωτερικό, ενώ παραδέχεται ότι για μια στιγμή σκέφτηκε να αλλάξει επίθετο!

«Έχοντας αποφασίσει να κάνω τα δικά μου πράγματα, να ακολουθήσω μια δική μου πορεία, πέρασε απ' το μυαλό μου ν' αλλάξω επίθετο. Όμως νομίζω πως έτσι κι αλλιώς έκανα τη διαφορά με το να επιλέξω το βιολί» αποκαλύπτει ο χαρισματικός βιρτουόζος με τη διεθνή καριέρα.

Ο γιος του σολίστ και δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα, διάσημος σε Ισραήλ και Βουλγαρία, ονειρεύεται να κατακτήσει και τα ελληνικά stages ως άξιος συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης. Συνθέτει τραγούδια για Έλληνες καλλιτέχνες και αυτός είναι έμμεσα ένας τρόπος να κινηθεί στην ελληνική μουσική αγορά.

Οσο για την ισραηλινή; Αυτή την έχει κερδίσει...

«Πηγαίνοντας στην Ιερουσαλήμ για την πρώτη συναυλία μου, αφού επισκέφθηκα τους Αγίους Τόπους, δημιουργήθηκε έντονα μέσα μου το συναίσθημα να εκφράσω αυτό που ένιωσα μέσα από τη μουσική μου. Ο κόσμος εκεί εισπράττει την αγάπη μου και υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός. Το μυαλό μου δεν σταματά να δημιουργεί και να σχεδιάζει. Εχω σκεφτεί να κυνηγήσω το όνειρο μου την Αμερική, αλλά δυσκολεύομαι με το ότι δεν μπορώ να ζήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την πατρίδα. Παρ' όλα αυτά σύντομα θα την επισκεφθώ για κάποιες παραστάσεις μου, καθώς ετοιμάζω ένα ντουέτο σε μουσική δική μου, με μια διάσημη τραγουδίστρια στο εξωτερικό», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved