Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν τον ήθελα, τον πολιτικό γάμο τον έκανα έτσι...»
Showbiz

Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν τον ήθελα, τον πολιτικό γάμο τον έκανα έτσι...»

Για τα παιδικά της χρόνια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Καίτη Ιμπροχώρη.

«Καλά ήταν, δεν στερήθηκα κάτι, ειδικά τις σπουδές μου, ήμουν σε γαλλικό σχολείο, έκανα πιάνο, χορό, τραγούδι. Ο μπαμπάς μου αγαπούσε πολύ το θέατρο, με πήγαινε από μικρή να παρακολουθώ παραστάσεις, ενώ ο παππούς μου είχε θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Στη ζωή δεν μπορούμε να ία κάνουμε όλα, αρκεί όμως να τα κάνουμε με συνείδηση, να λέμε «ευχαριστώ» και να είμαστε ευτυχισμένοι προσωπικά, από εκεί και πέρα θέλει προσπάθεια»

Έχει ζήσει στην κατάλληλη ηλικία τα πράγματα;
«Ναι, τα έχω ζήσει και είμαι πάρα πολύ καλά. Έζησα τους έρωτες, τους γάμους, την οικογένεια, εργάστηκα... Έκανα δύο γάμους, συνέζησα 10 και 20 χρόνια, παντρεμένη τυπικά, με πολιτικό γάμο και τις δύο φορές. Δεν μου αρέσει ο γάμος, δεν τον ήθελα, τον πολιτικό γάμο τον έκανα έτσι... Πιστεύω στη συζυγία, ο γάμος είναι κοινωνικό αναγκαίο κίνητρο. Δεν έχω κάνει παιδί, έχω τον ανιψιό μου, του αδελφού μου παιδί, που τον έχω από μικρό με τη μαμά μου και τη νύφη μου, η οποία «έφυγε» πρόσφατα.

Οι γονείς του είχαν χωρίσει και όλοι νομίζουν ότι είναι γιος μου. Είμαστε αγαπημένοι, καλή οικογένεια, έτσι, δεν μου έχει λείψει το παιδί. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά και παλαιότερα πήγαινα στο «Μητέρα», εθελοντικά και τότε, στο σχολείο, μικρή, πήγαινα να βοηθήσω στα νοσοκομεία, γιατί ο πατέρας μου ήταν γιατρός και ήθελε πολύ να το κάνω. Πηγαίναμε με τις καλόγριες, που ήμουν, φροντίζαμε κόσμο... Τότε ήμουν ακόμα στο γυμνάσιο», λέει η ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved