Γιώργος Μαυρίδης: «Αυτά που λέγονται δεξιά κι αριστερά είναι βλακείες»
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: «Αυτά που λέγονται δεξιά κι αριστερά είναι βλακείες»

Για τη προσωπική του ζωή, το βήμα πριν το γάμο αλλά και για το αν ισχύει η φήμη πως πολλοί βάζουν ρουσφέτι για να τους χτυπήσει ο ίδιος «τατουάζ», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Με τις δεσμεύσεις πώς τα πας; Έφτασες ποτέ ένα βήμα πριν από τον γάμο;
«Ναι, έφτασα ένα βήμα πριν από τον γάμο στα 30 μου. Απλώς τη δεδομένη στιγμή δεν ήμουν σταθερός τύπος και δεν πήγαινα καλά στα μυαλά μου. Ηταν με τον μεγάλο μου έρωτα, η οποία κιόλας μου χάρισε τη σκύλα μου, τη Μόλυ. Την ταλαιπώρησα πολύ την κοπέλα αυτήν μέχρι που αγανάκτησε και με παράτησε. Σήμερα είμαστε πολύ καλοί φίλοι, έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει δύο παιδάκια με τον άνδρα της»

Αυτή τη στιγμή παίζει να έχεις 2.500 τατουάζ πάνω στο σώμα σου. Για γυναίκα έχεις «χτυπήσει» κάποιο;
«Ναι, φυσικά. Το έχω χτυπήσει για την κοπέλα που σου είπα και είναι το αρχικό του ονόματος της»

Μια ανάσα πριν σαράνταρίσεις, νιώθεις έτοιμος πια να γίνεις μπαμπάς;
«Δεν το γνωρίζω αυτό, υπό την έννοια ότι δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να γίνω ένας καλός μπαμπάς και να μεγαλώσω έναν σωστό άνθρωπο για την κοινωνία. Σε τι κόσμο θα έρθει άραγε αυτό το παιδί; Αν πάντως φτάσω σε μια ηλικία που δεν έχω αποκτήσει παιδί, έχω σκεφτεί να το προτείνω σε μια φίλη μου που θα είναι σε αντίστοιχη φάση για να το κάνουμε μαζί»

Πάντως λένε ότι πλέον πολλοί βάζουν ρουσφέτι για να τους «χτυπήσεις» τατουάζ εσύ ο ίδιος.
«Δεν «χτυπάω» πια εγώ, οπότε αυτά που λέγονται δεξιά κι αριστερά είναι βλακείες. Εχω δώσει άκυρο στη μισή Super League της Ελλάδας, επειδή νομίζουν ότι χτυπάω τατουάζ μόνο σε διάσημους. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι βαράω μόνο σε φίλους μου, ένας φίλος μου μπορεί να είναι ποδοσφαιριστής ή βοηθός σερβιτόρου. Μπορεί να μου δώσουν πολλά λεφτά για ένα τατουάζ και να αρνηθώ, μπορεί να το κάνω δωρεάν για έναν φίλο μου. 3 5 χρόνια στη ζωή μου πέρασα πολύ δύσκολα οικονομικά και αυτή η διαδρομή με δίδαξε να μη λειτουργώ με γνώμονα τα λεφτά», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα «Ειδήσεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved