Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν πέρασα ποτέ στο παραμύθι ότι είμαστε για πάντα μαζί»
Showbiz

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν πέρασα ποτέ στο παραμύθι ότι είμαστε για πάντα μαζί»

Για τη σχέση που έχει με την μικρότερη κόρη του, αλλά για το μυστικό για να διατηρεί καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφου του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ανδρέας Φουστάνος.

Με τη μικρότερη κόρη σας ποια είναι η σχέση σας;
«Μένει και με τους δυο μας, πότε με μένα, πότε με τη μητέρα της, πηγαίνει κι έρχεται. Όταν τα παιδιά αποκτούν ανεξαρτησία κινήσεων, πάνε ανάλογα εκεί που βολεύονται, είναι συμφεροντολόγα. Δεν μου τα λέει όλα, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα καλύτερης σχέσης με τη μαμά της, γιατί κι εκείνη είναι αυστηρή και δεν νομίζω ότι έχει το θάρρος να τα λέει όλα. Παίζει... πηγαίνει ανάλογα με του καθενός τα χούγια, για να κρατάει τις ισορροπίες. Έχω αδυναμία και στις δύο κόρες μου, τις βλέπω το ίδιο. Έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, 18 χρόνια».

Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείτε καλή σχέση με τους ανθρώπους που υπήρξατε παλαιότερα σύντροφοι;
«Οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν για να βρίσκονται σε «πόλεμο» μεταξύ τους. Όλες οι ερωτικές σχέσεις έχουν αρχή και τέλος, δεν πέρασα ποτέ στο παραμύθι ότι είμαστε για πάντα μαζί. Δεν ήξερα πότε θα είναι η λήξη, αλλά ήξερα ότι κάποτε θα λήξει η σχέση, ξέρω τον εαυτό μου, όταν κάνω κάτι, κάπου θα το βαρεθώ», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved