Νίκος Μαγδαληνός: «Ζούμε σε μια τρέλα, υπάρχει ανασφάλεια και παραμύθι»
Showbiz

Νίκος Μαγδαληνός: «Ζούμε σε μια τρέλα, υπάρχει ανασφάλεια και παραμύθι»

Για την προσωπική ζωή και για τον λόγο που σκέφτηκε να φύγει από την Ελλάδα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μαγδαληνός.

Πώς είναι η προσωπική σου ζωή;
«Είμαι παρά πολύ καλά, βρίσκομαι γύρω στα 4 χρόνια σε μία σταθερή σχέση. Η σύντροφος μου ζει στην Πάτρα, υπάρχει αυτή η απόσταση, αλλά βρισκόμαστε ανελλιπώς κάθε εβδομάδα»

Πώς τα καταφέρνετε να διατηρείτε σχέση από απόσταση;
«Είναι οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις που δεν μας το επιτρέπουν. Της έχω πει ότι πρέπει να με δει λίγο και σαν ναυτικό»

Πότε σε δυσκόλεψε η ζωή;
«Όταν έπρεπε να σκεφτώ αν θα έπρεπε να φύγω εκτός Ελλάδος, για να επιβιώσω ως άνθρωπος. Εννοείται μέσα από τη δουλειά μου, κι αν βρω τους δίαυλους θα το κάνω. Όχι για να λακίσω, αλλά για να υπάρξει μια προοπτική και να έχει νόημα αυτό που κάνω. Εδώ δεν έχω ιδιαίτερα πάρε-δώσε με συγκεκριμένους κύκλους και, να πω την αλήθεια, δεν θέλω κιόλας. Λειτουργώ περισσότερο μεμονωμένα. Στο εξωτερικό, με το βιογραφικό που έχω, 70 έργα στην... πλάτη μου και μάλιστα το 95%, αυτών είναι στις 2 μεγαλύτερες κρατικές σκηνές, ίσως να έχω μια καλύτερη τύχη.

Υπάρχουν συζητήσεις που με φέρνουν πιο κοντά σε αυτό, αλλά χωρίς να αφήσω την Ελλαδίτσα μου, δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ζούμε σε μια τρέλα, υπάρχει ανασφάλεια και παραμύθι, δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, θα πρέπει να γίνεις αντάρτης, κι αν δεν το έχεις στο αίμα σου να συμβιβαστείς, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να λιπαίνεις το νευρικό σου σύστημα», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved