Πασχάλη: «Δεν άρεσε στον κόσμο που τα έβαλα με τον αγαπημένο τους παίχτη στο Survivor»
Showbiz

Πασχάλη: «Δεν άρεσε στον κόσμο που τα έβαλα με τον αγαπημένο τους παίχτη στο Survivor»

Η Σόφη Πασχάλη συνειδητοποίησε πολλά για το Survivor και την αγάπη του κοινού στο πρόσωπο του Ντάνου όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. 

«Ένας άνθρωπος που λέει την αλήθεια και δηλώνει πως "μέχρι εδώ είναι που μπορώ να πω" δεν λέει ψέματα και αυτό φαίνεται. Με κατηγόρησαν για ένα επεισόδιο καθώς, όπως σωστά λες, πριν ήμουν αρεστή. Δεν με ξέρει ο κόσμος και απλώς δεν του άρεσε που τα έβαλε κάποιος με τον αγαπημένο του παίκτη. Μόνο που εγώ απευθυνόμουν σε όλους μας, αφού στο συμβούλιο είπα να τε-λειώνουμε με τα ψέματα. Είναι ένα παιχνίδι και το βλέπω και εγώ τώρα έτσι. Εκεί μέσα το έβλεπα σαν "την ίδια τη ζωή μου» παραδέχτηκε στο Secret και συνέχισε: «Η αγάπη και η αλήθεια πάντα σε δικαιώνουν. Και αναφέρομαι στη δικαίωση σε ό,τι αφορά τη ζωή γενικά, όχι ένα παιχνίδι. Γιατί το να σε δικαιώνει η ζωή σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Εκτός από τα άτομα με τα οποία ήμουν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, με τους υπόλοιπους δεν έκανα πολλή παρέα και θεωρώ πως ως άνθρωποι μπορεί να είναι εντελώς αλλιώς έξω. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, ούτε με τους Μαχητές, καθώς υπάρχει πιθανότητα στο τέλος του παιχνιδιού να συναντηθούμε όλοι οι παίκτες».

Αν και οι περισσότεροι πήγαν στο «Survivor» για το χρηματικό έπαθλο, η Σόφη Πασχάλη είπε το «ναι» για να ξεπληρώσει το κάρμα της. «Πήγα για τη δική μου αυτογνωσία. Συνειδητοποίησα ότι αναζητούσα κάτι αντίστοιχο. Για όσους δεν γνωρίζουν, το κάρμα σημαίνει χρέος. Αυτό σημαίνει πως έχεις να ξεπληρώσεις το χρέος και, αν το κάνεις, βγαίνεις κερδισμένος, δυνατός και ευτυχισμένος. Ήξερα πως θα αντιμετωπίσω κάτι μεγάλο, απλώς δεν ήξερα τι. Όταν ήρθε όλο αυτό στο τέλος, να πέσει πάνω μου το βάρος, είπα ή θα κλειστώ στο σπίτι μου και θα κλαίω ή θα το αντιμετωπίσω με τη φωνή που πιστεύω πως πρέπει να δώσουμε στα πράγματα. Και αυτό έκανα. Έστω και ένας να με έχει ακούσει και να έχει καταλάβει τη φιλοσοφία της yoga νιώθω κερδισμένη. Ακόμη και όσοι βγάζουν χολή δεν πειράζει, και αυτοί θα σκεφτούν κάτι». Τέλος, τη ρωτώ αν το «Survivor» τη βοήθησε να ξεπεράσει τους φόβους της. «Ναι, αισθάνομαι και πιο δυνατή και πως έχω ξεπεράσει τους φόβους μου. Και ένας από αυτούς Λίαν να είμαι πάντα αρεστή. Δεν χρειάζεται να τα κρατάμε όλα μέσα μας. Γιατί η στεναχώρια σωματοποιείται και προκαλούμε ασθένειες. Κάτι το οποίο μπορούμε να προλάβουμε, αν καταφέρουμε να αλλάξουμε τον αρνητικό τρόπο σκέψης μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved