Χρήστος Φερεντίνος: «Η συμπάθεια και η αγάπη από τον κόσμο είναι κάτι τρομερό»
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: «Η συμπάθεια και η αγάπη από τον κόσμο είναι κάτι τρομερό»

Ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξή του μίλησε για το τι έχει κερδίσει τόσα χρόνια στα media αλλά και τι τον κάνει τόσο συμπαθή στο τηλεοπτικό κοινό.

Αλήθεια όμως, τι είναι εκείνο που έχει αποκομίσει ύστερα από αυτά τα χρόνια στα media; Χρήματα, δόξα, φήμη, αναγνωρισιμότητα;

«Έχω κερδίσει αλλά και έχω χάσει λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι κατάφερα να κάνω πιο άνετη τη ζωή μου με τα χρήματα που κέρδισα. Η άνεση βέβαια έρχεται μαζί με άλλα πράγματα. Με περισσότερες σπατάλες, νέες ανάγκες, νέες εστίες εσόδων. Γι'αυτό θα σταθώ στην ωραία σχέση με τον κόσμο ως το μεγαλύτερο κέρδος μου. Η συμπάθεια και η αγάπη από τον κόσμιο είναι κάτι τρομερό. Δεν μπαίνει στη ζυγαριά με όλα τα άλλα. Μπορεί, ας πούμε, να πας να πάρεις ένα σάντουιτς και να σου πει ο άλλος: Φερεντίνο, επειδή σε συμπαθώ θα σου βάλω διπλό τυρί"».

Τελικά, τι είναι αυτό που κάνει τον Χρήστο Φερεντίνο τόσο οικείο και συμπαθή; Έναν ευπροσήγορο τύπο της διπλανής πόρτας; Έχει βρει την απάντηση;

«Δεν ξέρω τι με κάνει συμπαθή και οικείο, όπως λες. Φαντάζομαι ότι είναι η ευγένεια. Αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας μου. Το 'χω μάθει από το σπίτι μου αυτό. Προσπαθώ να είμαι ευγενής χωρίς να είμαι υποκριτής. Δεν θέλω να δείχνω ότι είμαι το καλό παιδί. Φέρομαι κανονικά. Μ' αρέσει να πειράζω τους ανθρώπους, μ'αρέσει όμως και να ακούω και να σέβομαι τον συνάνθρωπο. Αυτή είναι η στάση ζωής μου. Και επειδή ζούμε σε μια εποχή γεμάτη θράσος και αγένεια, με πολλή βία και πολύ θυμό γύρω μας, ενδεχομένως ο δικός μου τρόπος να είναι τελικά λιγάκι ασυνήθιστος», δήλωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved