Γιάννης Ξανθόπουλος: «Έφτασα τόσο κοντά και θα στεναχωριόμουν λίγο αν δεν κέρδιζα»
Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Έφτασα τόσο κοντά και θα στεναχωριόμουν λίγο αν δεν κέρδιζα»

Στη πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη του στο Rising Star, o Γιάννης Ξανθόπουλος αποκαλύπτει πως αν έχανε θα ένιωθε μια μικρή απογοήτευση.

Θα απογοητευόσουν αν έχανες τελικά;
«Μπορεί να μετράει το μετά, το τι θα κάνουμε όλοι όταν κλείσει ο κύκλος του παιχνιδιού, όμως, για να μην κοροϊδευόμαστε, όταν είσαι στη σκηνή, το σκέφτεσαι και το θες. Οπότε ναι, θα με πείραζε, έστω και λίγο πιστεύω αν δεν κέρδιζα. Το ήθελα! Έφτασα τόσο κοντά και θα στεναχωριόμουν λίγο αν δεν κέρδιζα. Μετά, όμως, θα μου περνούσε, δεν ήρθε δα και η συντέλεια του κόσμου. Αυτά γίνονται. Αυτό που με αγχώνει βέβαια είναι το τι θα κάνω μετά. Το να κερδίσεις ένα show, γίνεται. Το να κερδίσεις μία διαχρονική καριέρα είναι κάτι δύσκολο»

Το «Έτσι ξαφνικά» του Αντώνη Ρέμου, ήταν το κομμάτι που σου εξασφάλισε τη νίκη. Μήπως ήταν μια εκ του ασφαλούς επιλογή για σένα;
«Αυτό το τραγούδι είναι το αγαπημένο μου, από όλα όσα έχει πει ο Αντώνης. Αυτό και το «Έσπασε η νύχτα». Πιστεύω ότι μου πήγαινε και, ναι, πόνταρα επάνω του, ένιωσα ασφάλεια και το είπα. Ήθελα να το ευχαριστηθώ πολύ. Κι έτσι έγινε», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved