Survivor: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον Ντάνο – Γι΄αυτό ήθελαν να τον διώξουν οι «Διάσημοι»!
Showbiz

Survivor: Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον Ντάνο – Γι΄αυτό ήθελαν να τον διώξουν οι «Διάσημοι»!

Survivor: Πολλά περισσότερα από όσα ίσως θα ευελπιστούσε ακόμα και η Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η Σόφη Πασχάλη, η οποία έδωσε… στεγνά τον Γιώργο Αγγελόπουλο (και όχι μόνο) φανερώνοντας το ψέμα του και το μεγάλο μυστικό του.

Το τηλεοπτικό κοινό αναρωτιόταν τι στο καλό ήταν αυτό για το οποίο κατηγορούσε η Σόφη Πασχάλη τον Ντάνο και δεν μπορούσε να το αποκαλύψει, υποστηρίζοντας μόνο σε ένα συμβούλιο του νησιού πως ψάρεψε ένα ψάρι και το μοιράστηκε μόνο με συγκεκριμένα άτομα της ομάδας. Μόνο που τελικά το ψάρι δεν ήταν όντως… ψάρι, αλλά «βαφτίστηκε» έτσι! Γιατί πώς θα μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για το καρβέλι ψωμί ή το σάντουιτς όταν το περιστατικό με τις κλοπές-ανταλλαγές δεν είχε καν φθάσει στα αυτιά της παραγωγής;

Με αφορμή λοιπόν τις αποκαλύψεις για το φαγητό που έπαιρναν οι παίκτες… απ΄ έξω, η Πασχάλη ήταν χειμαρρώδης και δεν δίστασε, παίρνοντας φόρα, να τα μαρτυρήσει όλα!

«Το ψάρι ήταν παράδειγμα. Το έχω πει 100 φορές. Δεν μπορούσα να πω το φαγητό! Γιατί πού το βρήκα;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη, συμπληρώνοντας: «Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για ένα γεγονός όταν δεν υπάρχει εικόνα; (δεν το είχαν καταγράψει οι κάμερες)».

Ποιος έφερε πρώτος το ψωμί;

Αρχικά, η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε ότι το ψωμί το πήρε ο Γιώργος Χρανιώτης. «Όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι, μας είχε πει ο Γιώργος Χρανιώτης ότι "μου αρέσει να είμαι εκτός ορίων". Εκείνο το βράδυ είχαμε χάσει τον Γιώργο (Χρανιώτη). Εμφανίστηκε λοιπόν ο Γιώργος και έφερε απ΄ έξω ένα delivery», ανέφερε με χιούμορ, προσθέτοντας:

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved