Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Θα µε ενδιέφερε να επιστρέψω στην TV µόνο κάτω από συνθήκες»
Showbiz

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Θα µε ενδιέφερε να επιστρέψω στην TV µόνο κάτω από συνθήκες»

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θα επέστρεφε στην τηλεόραση μόνο υπό προϋποθέσεις και με τη βεβαιότητα ότι θα επρόκειτο για καλή δουλειά ενώ αποκαλύπτει αν θα έπαιρνε μέρος σε reality παιχνίδια όπως είναι το Survivor...

Υπάρχουν, όµως, και τα τηλεοπτικά σου. Οι διαφηµίσεις -σηµαντικό βιοποριστικό µέσο- και η επιστροφή σου στο γυαλί ως παρουσιαστή του ντοκιµαντέρ κοινωνικού περιεχοµένου «Από αγκάθι ρόδο»...

...για το οποίο είµαι ευτυχής. Τέτοιου είδους δουλειές σού αναπτερώνουν το ηθικό, επειδή γνωρίζεις ανθρώπους που είναι ικανοί να δηµιουργήσουν µέσα στην κρίση, να λειτουργήσουν έτσι όπως θα έπρεπε να λειτουργεί η ίδια η πολιτεία. Παράδειγµα, η ΜΚΟ «GIVMED», το πρώτο δίκτυο αξιοποίησης περισσευούµενων φαρµάκων προς όφελος κοινωνικά ευπαθών οµάδων που παρουσιάσαµε πρόσφατα.

Η επιστροφή σου στην τηλεόραση ως ηθοποιού δεν σε ενδιαφέρει;

Θα µε ενδιέφερε µόνο κάτω από συνθήκες που θα µπορούσαν να εγγυηθούν µια σωστή δουλειά. Στην τηλεόραση τα πράγµατα γίνονται µε µια προχειρότητα, δεν δίνεται ακριβώς σηµασία ούτε υπάρχει πρόθεση γι’ αυτό που λέµε «ψυχαγωγία». Προέχει το κέρδος των καναλιών και των καναλαρχών. Και ό,τι καλό συµβαίνει προκύπτει από υπερβάσεις ανθρώπων που είναι φιλότιµοι και διατεθειµένοι να δουλέψουν για το κάτι παραπάνω. Σε µια τέτοια περίπτωση και µε τέτοιους συνεργάτες, βεβαίως και θα συµµετείχα.

Θα τολµούσες να πάρεις µέρος σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι τύπου «Survivor», όπως ο φίλος σου, ο Γιώργος Χρανιώτης; Απ’ όσο ξέρω, τα πας καλά και µε τα σπορ και µε τα ταξίδια.

Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα στην αρχή, γιατί η ιδέα του παιχνιδιού είναι στη φύση µου. Παρακολουθώντας όµως τον φιλαράκο µου, είδα και πράγµατα που δεν µου άρεσαν: κάποιες πολύ ιδιωτικές στιγµές να βγαίνουν προς τα έξω και να ξεπουλιούνται χάριν τηλεθέασης. Ε, αυτό το κοµµάτι, του ριάλιτι, µε απωθεί.

Οπως και το να µιλάς για τα προσωπικά σου...

Ενοχλούµαι ακόµη κι όταν µε ρωτούν γι’ αυτά. Κι ύστερα αυτό δεν είναι κοµµάτι της δουλειάς µου. Είναι κοµµάτι των media και του σύγχρονου τρόπου επιβίωσής τους.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved