Γιάννης Ξανθόπουλος: «Τη νίκη μου την αφιερώνω…»
Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Τη νίκη μου την αφιερώνω…»

Πώς αισθάνεται οΓιάννης Ξανθόπουλος που είναι ο νικητής του «Rising star»;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, νιώθω πανευτυχής. Το αδύνατο έγινε δυνατό. Ειλικρινά, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που έχει συμβεί. Ζω ένα όνειρο και δεν θέλω να ξυπνήσω. Είμαι ευγνώμων και νιώθω πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα τόσο σημαντικό μουσικό talent show. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ σημαντικούς-ανθρώπους. Ολη η παραγωγή του «Rising Star» ήταν δίπλα μας και μας στήριξε σε όλα, αλλά και ο κύριος Λιάγκας. που μας έδινε δύναμη πριν βγούμε στη σκηνή, αλλά και μας ανέβαζε τη διάθεση με το χιούμορ του» τόνισε στο Secret.

-Πού αφιερώνεις τη νίκη σου;

«Τη νίκη μου την αφιερώνω σε όλους όσοι με αγάπησαν και με στήριξαν αυτούς τους μήνες. Πήρα τόση αγάπη και στήριξη, που μου έδινε δύναμη για να συνεχίσω. Για αυτό και κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ. Επίσης, τη νίκη μου την αφιερώνω στην οικογένεια μου που σε όλα μου τα βήματα ήταν και είναι πάντα δίπλα μου.»

-Την ώρα των αποτελεσμάτων πώς αισθάνθηκες που υπήρχε τόση αγωνία και ήσασταν τόσο κοντά με τον Σωτήρη Καρυστινό;

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή τόσο για εμένα όσο και για τον Σωτήρη. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου. Έτρεμα ολόκληρος. Αυτή τη στιγμή, που ήταν γεμάτη συναισθήματα, θα τη θυμάμαι σίγουρα για πάντα. Όσο για τον Σωτήρη, είναι ένας αξιόλογος και ταλαντούχος τραγουδιστής, καθώς και ένα εξαιρετικό παιδί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved