Όζι Όσμπορν: Επέστρεψε στην αγκαλιά της κομμώτριας
Showbiz

Όζι Όσμπορν: Επέστρεψε στην αγκαλιά της κομμώτριας

Πριν έναν χρόνο, μια κομμώτρια παραλίγο να χαλάσει τον γάμο του όχι με την Σάρον. 

Μπορεί πέρυσι να μην τα κατάφερε, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», επικαλούμενο πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον των Οσμπορν, αποκάλυψε ότι ο διάσημος ροκάς άρχισε να συναντιέται και πάλι με την κομμώτρια Μισέλ Παγκ, πίσω από την πλάτη της Σάρον Οσμπορν.

Εκείνη, με τη σειρά της, φέρεται ότι έγινε έξαλλη, ανακαλύπτοντας το νέο παραστράτημα του συζύγου της, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να περνάει ακόμα μία φορά σοβαρή κρίση. «Οι φήμες λένε ότι ο Οζι επισκεπτόταν τη Μισέλ όσο η Σάρον βρισκόταν στη δουλειά» δήλωσε πηγή στην κυριακάτικη «Sun», προσθέτοντας ότι αυτές τις μέρες η Σάρον Οσμπορν αναρρώνει στο σπίτι της ύστερα από μια επέμβαση στη μέση. «Η Σάρον είναι έξαλλη κσι έχει κλειστεί στον εαυτό της. Κάποιος που την ξέρει καλά καταλαβαίνει ότι ο γάμος της περνάει κρίση» πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ανακάλυψε την τελευταία απιστία του, όμως λέγεται ότι δεν αντέχει να περάσει ξανά τον ίδιο ψυχολογικό γολγοθά με πέρυσι, οπότε και είχε ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» για να μπορέσει να ξεφύγει λίγο από τα συζυγικά προβλήματά της.

Η 46χρονη Μισέλ Παγκ, η οποία είναι κομμώτρια από το Λος Αντζελες και έχει στο πελατολόγιό της ονόματα όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζένιουαρι Τζόουνς, λέγεται ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με τον 68χρονο Οζι Οσμπορν για 4 χρόνια, μέχρι που ανακάλυψε η Σάρον την απιστία του στις αρχές του 2016.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved