Γιάννης Ξανθόπουλος: «Ο Ρέμος σημαίνει πάρα πολλά για μένα και τον έχω πολύ ψηλά»
Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Ο Ρέμος σημαίνει πάρα πολλά για μένα και τον έχω πολύ ψηλά»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τον λόγο που ερμήνευσε στον τελικό του «Rising star» κομμάτι του Αντώνη Ρέμου.

Γιατί είπες το κομμάτι του Ρέμου «Έτσι ξαφνικά» στον τελικό;

Το τραγούδι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Όσο για τον Ρέμο, έχω εκφράσει πάρα πολλές φορές τη συμπάθεια μου καθώς και τον σεβασμό μου στο πρόσωπό του. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα και τον έχω πολύ ψηλά. Αυτοί, νομίζω, είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στο να επιλέξω ίο συγκεκριμένο τραγούδι. Άλλωστε, ξεκίνησα στο «Rising star» με τραγούδι του, οπότε δεν θα μπορούσα να μην κλείσω με ακόμα ένα αγαπημένο μου τραγούδι από τον κ. Ρέμο.

Σου έχουν κάνει προτάσεις για νυχτερινό μαγαζί;

Ναι, μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις εδώ και καιρό και ακόμα και τώρα λαμβάνω και άλλες. Είναι μεγάλη μου τιμή να δέχομαι τέτοιες προτάσεις από όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. θα τα δούμε όμως όλα στην πορεία.

Τι σκέφτεσαι από εδώ και πέρα;

Πάνω από όλα θέλω να είμαι υγιής. Να τελειώσω το σχολείο μου και να κάνω αργά, σταθερά -και μετρημένα βήματα για τη δουλειά μου, έχοντας δίπλα μου τους κατάλληλους ανθρώπους έτσι ώστε να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ και με όλη μου την ψυχή, το τραγούδι. Ελπίζω να συνεχίσω να λαμβάνω και την αγάπη του κόσμου. Πολύ σύντομα έρχεται και ένα τραγούδι από τη Heaven Music που ελπίζω να είναι ένα καλό πρώτο βήμα και να αρέσει τόσο στον κόσμο όσο και σ’ εμένα.

Πηγή:secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved