Μαριέλλα Σαββίδου: «Ο έρωτας είναι τρέλα και τύφλωση, πολλά πράγματα δεν τα βλέπεις»
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: «Ο έρωτας είναι τρέλα και τύφλωση, πολλά πράγματα δεν τα βλέπεις»

Για το αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα αλλά και για το πώς είναι στις σχέσεις της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Mαριέλλα Σαββίδου.

«Δεν είμαι σε σχέση αυτή τη στιγμή, αλλά γενικώς είμαι κρυψίνους, δεν τις επισημοποιώ πολύ γρήγορα. Καλύτερα να είσαι μόνος και χαρούμενος, παρά σε μια κακή σχέση. Οι Γάλλοι λένε «καλύτερα να ζούμε μόνοι μας παρά κακώς συνοδευόμενοι». Νομίζω ότι έχει να κάνει με την κατάλληλη στιγμή.

Εγώ ποτέ δεν προγραμμάτιζα να ερωτευτώ. Πάντα μου ερχόταν από εκεί που δεν το περίμενα. Όπως έρχεται, έτσι φεύγει. Κάποια πράγματα τελειώνουν, δεν μπορούμε να τα κρατάμε με το ζόρι. Μου έχει τύχει να έχω σχέση για καιρό και να πιστεύω ότι είναι «ο ένας». Πάντα πιστεύω ότι είναι ο ένας, γιατί όταν ερωτεύομαι, ερωτεύομαι τρελά, δεν έχει ημίμετρα. Ή που θα ερωτευτείς ή που δεν θα ερωτευτείς.

Ο έρωτας είναι τρέλα και τύφλωση, πολλά πράγματα δεν τα βλέπεις. Κάνω πολλές θυσίες για τη σχέση. Γενικώς, πιστεύω στο ότι πρέπει να δίνεις πράγματα στον άλλον. Ο λόγος που φοβάμαι να μπω σε σχέση είναι γιατί φοβάμαι ότι θα φάω τα μούτρα μου επειδή είμαι πολύ δοτική», είπε η ίδια στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved