Κόνι Μεταξά: «Δεν πρόκειται να αλλάξω για κανένα!»
Showbiz

Κόνι Μεταξά: «Δεν πρόκειται να αλλάξω για κανένα!»

Είναι από τις πιο ενεργές… celebrities στα social media. Ποιο είναι το πιο όμορφο σχόλιο που έχει δεχτεί η Κόνι Μεταξα;  

«Τα πιο όμορφα είναι από κάποια κορίτσια που μου στέλνουν ότι τους βοηθάω να είναι ο εαυτός τους. Ειδικά στις μικρές ηλικίες, όλοι επιδιώκουν να μοιάζει ο ένας στον άλλον, γιατί δεν θέλουν να τους κατακρίνουν. Θέλει πολλά κότσια για να μπορέσεις να είσαι ο εαυτός σου και να είναι διαφορετικός. Πολλά κορίτσια μου λένε ότι αυτό που κάνω, που τολμάω να πραγματοποιώ διαφορετικά πράγματα, τους βοηθάει και τους ενθαρρύνει να επιχειρούν κι αυτές το ίδιο» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Εσύ είχες δεχτεί τέτοια αντιμετώπιση από παιδιά της ηλικίας σου;

«Ναι, από μικρή, αλλά το αντιμετώπισα όπως το αντιμετωπίζω και τώρα. Εγω αυτή είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω για κανένα! Δεν ενοχλώ κάποιον, ούτε προσβάλλω, απλώς είμαι ο εαυτός μου. Ίσα ίσα οι άλλοι με προσβάλλουν. Εγώ προσπαθώ να είμαι ευγενική με όλους.»

- Τι σου δίνει δύναμη;

«Το να παίρνω λίγο χρόνο και να μένω μόνη μου. Στην καθημερινότητα μου χαλάω πολλή ενέργεια και παίρνω επίσης πολλή ενέργεια από τους άλλους. Εάν ένας φίλος μου είναι στενοχωρημένος, θα στενοχωρηθώ κι εγώ. Επειδή λοιπόν επηρεάζομαι πάρα πολύ από τις ενέργειες του υπόλοιπου κόσμου, με βοηθάει να ηρεμώ και να κάθομαι μόνη μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved