Σίσσυ Φειδά-Γιώργος Ανδρίτσος: Βαφτίζουν την κόρη τους μία μέρα μετά τα πρώτα της γενέθλια
Showbiz

Σίσσυ Φειδά-Γιώργος Ανδρίτσος: Βαφτίζουν την κόρη τους μία μέρα μετά τα πρώτα της γενέθλια

Mία από τις πιο χαρούµενες περιόδους της ζωής της ζει η Σίσσυ Φειδά µε τον Γιώργος Ανδρίτσος και τη µόλις 9,5 µηνών κορούλα τους, που µε τον ερχοµό της έχει δώσει µεγάλη χαρά και στους δύο.

Η γνωστή σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, που το κοινό γνώρισε µέσα από την εκποµπή «Σπίτι από την αρχή», αυτό το διάστηµα ασχολείται µε ένα από τα οµορφότερα projects της ζωής της, αυτό της βάφτισης της µικρής της πριγκίπισσας. Σύµφωνα µε πληροφορίες, περνά πολλές ώρες στο γραφείο της προσπαθώντας να επιλέξει µέσα από µια τεράστια ποικιλία από υφάσµατα και διακοσµητικά κατάλληλα για να πλαισιώσουν τη σηµαντική ηµέρα που θα βαφτιστεί η µοναχοκόρη της. Σύµφωνα µε πληροφορίες από το στενό φιλικό περιβάλλον της interior designer και τη real, η βάφτιση της δεσποινίδος Ανδρίτσου θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου, µία ηµέρα µετά τα πρώτα της γενέθλια! Ήταν Πέµπτη 16 Ιουνίου του 2016, λίγο µετά τις δύο το µεσηµέρι, όταν η Σίσσυ έφερε στον κόσµο ένα υγιέστατο κοριτσάκι µετά από µια δύσκολη εγκυµοσύνη. Τότε η ζωή της γέµισε από χαρά και ευτυχία.
Η βάφτιση θα γίνει στο αγαπηµένο νησί και των δύο - τη Μύκονο. Εκτός από το γεγονός ότι ο Γιώργος Ανδρίτσος δραστηριοποιείται επαγγελµατικά στο Νησί των Ανέµων, εκεί έγινε και ο γάµος τους, στις 4 Οκτωβρίου του 2014. Βέβαια και τότε -όπως και τώρα- η κοµψή σχεδιάστρια δεν θέλησε να κοινοποιήσει τις λεπτοµέρειες του γάµου της και είχε φτάσει µάλιστα στο σηµείο να αλλάξει και εκκλησία προκειµένου να αποφύγει τους φωτογράφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved