Σμαράγδα Καρύδη: Το "Ψέμα" που την έφερε ακόμα πιο κοντά με τον Θοδωρή Αθερίδη!
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Το "Ψέμα" που την έφερε ακόμα πιο κοντά με τον Θοδωρή Αθερίδη!

Αφού σάρωσαν µε την εντυπωσιακή τους παράσταση «Το ψέμα» στο «Μικρό Παλλάς», η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ετοιµάζονται για την καλοκαιρινή περιοδεία του έργου µε κέφι και όρεξη.

Λίγο πριν φύγουν, η ηθοποιός αποκαλύπτει όλα όσα «µαγειρεύουν» και µιλάει για τις διακοπές που ονειρεύονται να κάνουν µαζί τον Αύγουστο στην Αίγινα.

Ετοιµάζετε βαλίτσες για την περιοδεία;

Τι να κάνουµε οι άνθρωποι (σ.σ.: γελάει); Να µην παρουσιάσουµε το «Ψέµα» µας και εκτός των τειχών, για να το χαρούν και οι ανά την Ελλάδα θεατρόφιλοι; Να µην προσφέρουµε γέλιο σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να µας δουν στο «Μικρό Παλλάς»; Με τους ∆ιονύση Παναγιωτάκη και Ελένη Κούρκουλα πήραµε την απόφαση να γυρίσουµε την Ελλάδα µε την παράστασή µας και, ναι, ετοιµάζουµε βαλίτσες µε τον Θοδωρή και τους Κωνσταντίνο Κάππα και Μυρτώ Αλικάκη, που έχουµε φτιάξει το απόλυτο «παρεάκι»! ∆έσαµε πολύ σε αυτό το «πάντρεµα» και είµαι χαρούµενη που θα ταξιδέψουµε µαζί για το «Ψέµα» µας...

Από τα βιντεάκια που αναρτάς στα social media βλέπω ότι γελάτε πάρα πολύ.

Τι θέλεις, να κλάψουµε; Περνάµε υπέροχα στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Αυτή δεν είναι η κλισέ ατάκα που λένε όλοι; Ε, εµείς περνάµε όντως τέλεια και ανεβάζω τα πειστήρια!

Σου αρέσει να κάνεις πλάκες και µε τους άλλους και µόνη σου. Να περιµένουµε ανάλογα βιντεάκια µε αυτά που είχες ανεβάσει πέρυσι το καλοκαίρι στην πισίνα σας στην Αίγινα, όπου επιδιδόσουν σε αθλήµατα, λόγω των Ολυµπιακών Αγώνων;

Λόγω της περιοδείας, την Αίγινα θα τη δούµε στα µέσα Αυγούστου, αλλά µη µου στενοχωριέστε, θα ανεβάζω βίντεο από τα ταξίδια µας ανά την Ελλάδα. Θα έχω πολύ υλικό! Μείνετε συντονισµένοι.

Με τον Θοδωρή Αθερίδη είχατε έξι χρόνια να παίξετε µαζί, αλλά βρεθήκατε και πάλι...

Το «Ψέµα» να ’ναι καλά, που µας έφερε η Ελένη Κούρκουλα ενθουσιασµένη µε το που το διάβασε... Κάναµε διαφορετικά πράγµατα, µείναµε µακριά σκηνικά για ένα διάστηµα και ξαναβρεθήκαµε µε µεγάλη χαρά, έχοντας µαζί µας τη Μυρτώ και τον Κωνσταντίνο.


Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved