Πασχάλης: Η καταδίκη, η ποινή και τα χρήματα που καλείται να πληρώσει!
Showbiz

Πασχάλης: Η καταδίκη, η ποινή και τα χρήματα που καλείται να πληρώσει!

Περίπου 12.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Πασχάλης για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου!

Στο τελευταίο επεισόδιο του δικαστικού σίριαλ μεταξύ του τραγουδιστή και του γενετιστή, ο οποίος διενήργησε την εξέταση DNA σχετικά με την πατρότητα του εξώγαμου -τελικά- τέκνου του Νικόλα - Αδωνη, ο Πασχάλης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 20 μηνών χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπως αναφέρει η Espresso, καταδίκασε ομόφωνα τον τραγουδιστή σε 15 μήνες για κάθε πράξη, με τη συνολική ποινή να φτάνει τους 20 μήνες χωρίς αναστολή.

Ωστόσο, η ποινή είναι εξαγοράσιμη, γεγονός που σημαίνει ότι ο κ. Αρβανιτίδης πρέπει να καταβάλλει περίπου 12.000 ευρώ για να μην εκτελεστεί η ποινή του.

Μάλιστα, η πλευρά του τραγουδιστή κατέθεσε αίτημα για καταβολή του ποσού σε δόσεις. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκαν 24 δόσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εξόφληση. Σημειώνεται, ότι αν κάποια δόση χαθεί, θα βγει εκτός της ρύθμισης και θα ακολουθήσουν οι νόμιμες συνέπειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved