Γιώργος Μπανταδάκης: «Μου πήραν τη δουλειά για να βάλουν κάποιον άλλο»
Showbiz

Γιώργος Μπανταδάκης: «Μου πήραν τη δουλειά για να βάλουν κάποιον άλλο»

Για το αν στην επαγγελματική του πορεία, έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Μπανταδάκης.

«Ναι, αλλά θα ήμουν αχάριστος εάν έλεγα ότι τα πράγματα δεν μου πήγαν καλά. Εγώ από το τρίτο έτος της σχολής ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση και έπειτα στο θέατρο. Η υποκριτική, όμως, είναι ένας συνεχής αγώνας ως επάγγελμα. Είμαι τυχερός, γιατί έχω συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα και έχω κάνει και δικές μου δουλειές, που με βοήθησαν να γνωρίσω την οντότητα του θεάτρου. Έχω, όμως, αντιμετωπίσει δυσκολίες και αντιπαλότητες, αλλά και ανθρώπους οι οποίοι, παρότι δεν έχω προκαλέσει ποτέ πρόβλημα, μου πήραν τη δουλειά για να βάλουν κάποιον άλλο και μου συμπεριφέρθηκαν με τρόπο που δεν μου άξιζε. Αλλά, εν κατακλείδι, αυτά είναι δανεικά», λέει στο Mytv και καταλήγει:

«Δεν τσακώνομαι στη δουλειά, ποτέ. Εκείνη τη στιγμή αυτές οι καταστάσεις με καταβάλλουν, αλλά με πεισμώνουν κιόλας, γιατί δεν μου αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Σ' αυτή τη δουλειά, αυτό το πράγμα είναι πιο έντονο, γιατί έχουμε να κάνουμε με την προβολή. Τα πράγματα στη ζωή, όμως είναι κάρμα. Οι κακές και οι καλές συμπεριφορές εν καιρώ σου γυρίζουν», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved