Το πολυτελές δώρο του Τούρκου καναλάρχη στον Σάκη Τανιμανίδη
Showbiz

Το πολυτελές δώρο του Τούρκου καναλάρχη στον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Βορειοελλαδίτης παρουσιαστής είναι στα καλύτερα του και δεν το κρύβει αφού παρουσιάζει το πιο επιτυχημένο concept της τηλεόρασης, το «Survivor».

Ο Σάκης Τανιμανίδης όμως έχει έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενος. Η σύντροφός του, Xριστίνα Μπόμπα, βρίσκεται μαζί του στον Άγιο Δομίνικο και επιστέφοντας στην Αθήνα, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, θα αρχίσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, το πάρτι-έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο ήταν ιδέα της Χριστίνας Μπόμπα, που το οργάνωσε από την αρχή μέχρι το τέλος. Καλεσμένοι ήταν αρκετοί συντελεστές της παραγωγής, Έλληνες και Τούρκοι, η Ελληνίδα μουσουλμάνα Εμινέ Γεσίρ, που είναι μεταφράστρια του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι, και φυσικά ο ίδιος παραγωγός του «Survivor».

Ο Ατζούν για το τέλος της βραδιάς φυλούσε μια μεγάλη έκπληξη για τον Σάκη Τανίμανίδη, με τον οποίο έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι. Ένα πολυτελές τζιπ μεγάλου κυβισμού, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου περιοδικού ο Τούρκος χάρισε στον Έλληνα παρουσιαστή ως δώρο γενεθλίων αλλά και ταυτόχρονα δώρο για τον επικείμενο γάμο του.

Βέβαια, το τζιπ που ο Σάκης θα παραλάβει όταν θα επιστρέψει στην Αθήνα προσφέρθηκε από τον Ιλίτσαλι και για έναν ακόμη λόγο. Τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor που ευνόησαν περισσότερο την εταιρεία του Τούρκου καναλάρχη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved