Πάνος Μεταξόπουλος: «Τότε που συνεργαζόμασταν με τον πατέρα μου είχαμε προβλήματα και κόντρες»
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: «Τότε που συνεργαζόμασταν με τον πατέρα μου είχαμε προβλήματα και κόντρες»

Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ γονέα και παιδιού όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πάνος Μεταξόπουλος.

«Ο πατέρας μου δεν πρέπει να είχε ποτέ ανταγωνισμό μαζί μου, και είναι φυσικό να συμβαίνει αυτό γιατί ήμουν και είμαι ο γιος του. Εγώ με το μπερδεμένο μυαλό που είχα στο ξεκίνημα μου επιθυμούσα να ξεπεράσω τον μύθο του. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, μια και θέτεις από την αρχή τον πήχη ψηλά. Παλαιότερα, τότε που συνεργαζόμασταν, είχαμε προβλήματα και κόντρες, αφού ο πατέρας μου δεν δέχεται εύκολα μια άλλη άποψη που μπορεί να είναι αντίθετη από τη δική του.

Οσο όμως αναγνωριζόμουν και πατούσα πιο γερά στα πόδια μου κερδίζοντας έδαφος, δεν με πείραζε αυτό. Είχα πια αντιληφθεί ότι καθέναν είχε την αυτονομία του και τη δυναμική του. Το συγκινητικό ήταν όταν άρχισα να εμφανίζομαι στην τηλεόραση και από διάφορες εκπομπές του τηλεφωνούσαν ρωτώντας τον για μένα. Ο Φώτης Μεταξόπουλος ήταν γενναιόδωρος στην κριτική του και ευτυχής πού μιλούσε για εμένα», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved