Μπάμπης Στόκας: «Αυτά τα «πακέτα» τα λένε οι ανόητοι, αυτοί που δεν έχουν ιδέα από τέχνη»
Showbiz

Μπάμπης Στόκας: «Αυτά τα «πακέτα» τα λένε οι ανόητοι, αυτοί που δεν έχουν ιδέα από τέχνη»

Τελευταία όλο ακούμε ότι κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει το περίφημο «πακέτο». Τι είναι τέλος πάντων αυτό και κατά πόσο συμφωνεί με αυτό ο κριτής του X-Factor, Μπάμπης Στόκας;

«Εγώ διαφωνώ εντελώς με το «πακέτο», δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εμένα με ενδιαφέρει να έχεις ψυχή, να έχεις καλοσύνη μέσα σου. Πιστεύω αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι προγονοί μας ότι καλός μουσικός είναι ο καλός άνθρωπος. Να είσαι θετικός άνθρωπος, να θέλεις να βγάλεις καλά πράγματα, να θέλεις να μιλήσεις για τη μελαγχολία σου με αισιόδοξα. Ακόμη και για πράγματα που σε ενοχλούν πρέπει να μιλήσεις γιατί θέλεις να τα λύσεις, όχι για να τα κάνεις ήρωες. Αυτά τα «πακέτα» τα λένε οι ανόητοι, αυτοί που δεν έχουν ιδέα από τέχνη. Ολοι αυτοί που νομίζουν ότι αν είσαι ωραία γκόμενα, έχεις συμπαθητική φωνούλα και χορεύεις λίγο καλά, είσαι και καλλιτέχνης», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν τα παιδιά παρασύρονται απ' όλο αυτό;

«Φυσικά. Εγώ προσπαθώ να τους βάλω να ακούσουν μουσική και να δω μέσα τους. Μπορεί να μην έχουν ακούσματα τα οποία είναι σημαντικά. Για να πας μπροστά πρέπει να γυρίσεις πίσω. Δεν μπορείς να γίνεις καλός αρχιτέκτονας αν δεν ξέρεις τους σημαντικούς αρχιτέκτονες του παρελθόντος. Πρέπει να δεις το όραμα τους. Ολα είναι ένα...», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved