Άνδρη Θεοδότου: «Πάντα ήθελα να αποκτήσω πολλά παιδιά, αλλά ο Θεός δεν μου έδωσε την ευκαιρία»
Showbiz

Άνδρη Θεοδότου: «Πάντα ήθελα να αποκτήσω πολλά παιδιά, αλλά ο Θεός δεν μου έδωσε την ευκαιρία»

Η Άνδρη Θεοδότου σε συνέντευξή της μίλησε για την κόρη της και για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού.

Σου λείπει ο τόπος σου;

Νοσταλγώ τη ζωή στην Κύπρο. Αυτή την ηρεμία που σου προσφέρει η οικογένεια. Αυτού του είδους τους «δεσμούς» που έχουμε στις μικρές κοινωνίες. Μου λείπει πολύ και η οικογένειά μου. Δυστυχώς, δεν επισκέπτομαι τόσο συχνά όσο θα ήθελα την Κύπρο, αλλά προσπαθώ να το κάνω, τουλάχιστον, μια φορά τον χρόνο.

Σε ποια φάση της ζωής σου αποφάσισες ότι θέλεις να γίνεις ηθοποιός;

Στη δική μου περίπτωση έγινε κάπως αργά. Παρόλο που συμμετείχα σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα από πολύ νεαρή ηλικία, δεν το είχα πάρει στα σοβαρά. Λίγο πριν τελειώσω το Λύκειο, αποφάσισα ότι θέλω να σπουδάσω θέατρο. Βέβαια, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είχα το μικρόβιο από τον μπαμπά και τον παππού μου, οι οποίοι ήταν ερασιτέχνες ηθοποιοί. Ο μπαμπάς μου, όμως, ήταν ο άνθρωπος που μύησε τόσο εμένα όσο και την αδελφή μου στις τέχνες και με βοήθησε να βρεθώ στο μονοπάτι της υποκριτικής.

Σήμερα, είσαι μια παραδοσιακή εργαζόμενη μαμά;

Είμαι η παραδοσιακή σύγχρονη μαμά που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δυστυχώς, δεν έχω τόσο χρόνο για την κόρη μου κι αυτό με κάνει να νιώθω λίγες τύψεις. Προσπαθώ, όμως, να της αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Η Διώνη είναι στην προ εφηβεία. Προσπαθώ να αναπληρώνω τα κενά και να κλέβω λίγο χρόνο, ώστε να κάνουμε πράγματα μαζί.

Θα ήθελες να αποκτήσεις ένα ακόμα παιδί ή το θεωρείς τροχοπέδη στην επαγγελματική σου ανέλιξη;

Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι ένα παιδί θα μπορούσε να μου ανακόψει την πορεία. Ίσα-ίσα. Πάντα ήθελα να αποκτήσω πολλά παιδιά, αλλά ο Θεός δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Γι’ αυτό και πήραμε σκυλί!

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved