Εβελίνα Παπούλια: Ερωτευμένη στη Θεσσαλονίκη με τον σύντροφό της
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Ερωτευμένη στη Θεσσαλονίκη με τον σύντροφό της

Μπορεί η ταλαντούχα ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε έχει δείξει με όλες τις σχέσεις της, αυτή τη φορά, όμως αν και με αρκετή αμηχανία, χαμογέλασε στον φακό.

Η ηθοποιός με τον σύντροφο της, Σταύρο, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο στην περιοχή της Τούμπας, σε εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας. Οι δυο τους προτίμησαν το κόκκινο κρασί και επέλεξαν πιάτα αρκετά υγιεινά, τα οποία γεύτηκαν κάτω από το ημίφως των κεριών. Έδειχναν λες και γνωρίστηκαν χθες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι φίλοι της ηθοποιού που παραδέχονται ότι αυτός ίσως να είναι ο άνδρας της ζωής της, αφού τη βλέπουν να είναι ερωτευμένη. Με τον Σταύρο έχουν κοινά ενδιαφέροντα και ίσως αυτό ήταν που τους έφερε κοντά. Λατρεύουν τα ταξίδια, αποφεύγουν την κοσμική ζωή, αγαπούν την καλή διατροφή, τους αρέσει η γυμναστική, αλλά και το ρίσκο στη ζωή! Όπως, μάλιστα εξομολογήθηκε πρόσφατα η ηθοποιός αναφερόμενη στα... ανατρεπτικά που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή: «Παντρεύτηκα στη Σκωτία. Ο γάμος κράτησε έναν μήνα». Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια, παρόλο που γνωρίζονται από παιδιά. Τα εξοχικά σπίτια των οικογενειών τους, στην Ερμιόνη, είναι πολύ κοντά, αλλά αυτό δεν προμήνυε ότι μπορεί κάποια στιγμή να γίνουν ζευγάρι. Το καλοκαίρι του 2015, όμως όταν και συναντήθηκαν ύστερα από καιρό στον αγαπημένο τους προορισμό, ένιωσαν κάτι πρωτόγνωρο ο ένας για τον άλλον.
Οι κοινοί γνωστοί τους, επίσης, λένε ότι ο Σταύρος σέβεται τη δύσκολη καθημερινότητα του επαγγέλματος της ηθοποιού, ενώ φροντίζει να κάνει συνέχεια εκπλήξεις στη σύντροφο του! Είναι πολύ δυναμικός και αρκετά γοητευτικός στοιχεία που συ¬γκίνησαν, φυσικά, την Εβελίνα.
Η Εβελίνα έχει μια κόρη, την Αφροδίτη-Μαρία Λιάντου, που έχει γνωρίσει ο Σταύρος και η οποία ακολουθεί καριέρα τραγουδίστριας αφού διαθέτει μαγική φωνή, ενώ κάνει ήδη σπουδές στη σύνθεση και το τραγούδι. Η ίδια, αυτό το διάστημα, υποδύεται τη Δάφνη Κροντιρά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», που ύστερα από τέσσερα χρόνια φέτος ρίχνει αυλαία, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved