«Για την Σάφη…», γράφει η Δέσποινα Καμπούρη
Showbiz

«Για την Σάφη…», γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Με λένε Άντρεα. Είμαι 10 χρονών και σήμερα πετάω από χαρά.

Οι γονείς μου έκαναν πραγματικότητα μία μεγάλη μου επιθυμία. Μου αγόρασαν εισιτήριο για τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, της αγαπημένης μου τραγουδίστριας.

Καθώς έπλενα τα δόντια μου για να πάω στο σχολείο η μαμά μου είπε «Άντρεα! Κάτι υπάρχει κάτω από το μαξιλάρι σου! Έτρεξα, σήκωσα το μαξιλάρι και είδα τρία εισιτήρια για τη συναυλία και μία κάρτα που έλεγε “για τα γενέθλιά σου”!», έτσι κατάλαβα για μία ακόμη φορά πόσο καταπληκτικούς γονείς έχω! Σχεδόν ούρλιαξα! Μακάρι να μπορούσα να σας περιγράψω τον ενθουσιασμό μου που επιτέλους θα την δω από κοντά και θα χορέψω με τα τραγούδια της. Την αγαπώ τόσο πολύ! Σχεδόν όλο μου το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με τις αφίσες της. Ίσως καταφέρω να πάρω και ένα αυτόγραφο ή μπορεί να βγάλω και μία φωτογραφία μαζί της! Θεέ μου! Ακόμα δεν το πιστεύω!

Για να σας είμαι ειλικρινής, είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε συναυλία. Κι επειδή στο Μάντσεστερ έχει πολύ καλό καιρό τις τελευταίες μέρες θα ζητήσω από τη μαμά να με αφήσει να βάλω φόρεμα. Άντε και λίγο ροζ κραγιόν! Θέλω να είμαι όμορφη στις φωτογραφίες!

Η μαμά μου είπε να μη το πω στις φίλες μου γιατί μπορεί οι γονείς τους να μην τα καταφέρουν να τις φέρουν κι αυτές στη συναυλία και μπορεί να ζηλέψουν, αλλά δεν κρατήθηκα! Η Μάργκαρετ και η Λούσι είναι φίλες μου από τότε που ήμασταν μωρά. Δε θα μπορούσα να τους κρύψω ένα τόσο φανταστικό νέο. Την επόμενη μέρα μου είπαν ότι ζήτησαν από τους γονείς τους να τις φέρουν κι αυτές αλλά δυστυχώς τελικά δε θα μπορέσουν… Τι κρίμα! Είναι λίγο άτυχες… Ενώ εγώ τόσο τυχερή! Γιούχου!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved